Zazwyczaj krusze dolewam wody, daje do strzykawki trochę waty/chusteczkę jako filtr, wlewam roztwór, dociskam tłoczek i wychodzi już czyste, gotowe do strzału. Raczej standard. Masz wgl doświadczenie ze strzałami?
08 sierpnia 2023WIoczykij pisze: Generyk, czyli nie Oxycontin
Więc nadaje się jeszcze Oxydolor 80mg (inne dawki też ofc)
Reltebon i Accordeon się w zasadzie nie nadają.
09 sierpnia 2023WIoczykij pisze: Jeżeli dobrze zrozumiałem... większość jest za continami pojedyncze osoby wola dolory.
Zazwyczaj krusze dolewam wody, daje do strzykawki trochę waty/chusteczkę jako filtr, wlewam roztwór, dociskam tłoczek i wychodzi już czyste, gotowe do strzału. Raczej standard. Masz wgl doświadczenie ze strzałami?
Kąt 30 stopni, w stronę serca, nie wypadnij z żyły.
Podejrzewam że masz dużo widocznych żył skoro walisz SAA to nie powinien być problem. Duże mięśnie = widoczne żyły
Będzie działać szybko,mocno ale krótko. No i moc powinna się znacznie zwiększyć więc uważaj
Dzisiaj rano narzeczona pojechała do firmy a ja po nieprzespanej nocce zabrałem się za ostre przygotowania do I.V. Padło na Oxycontin, połowe 80-tki ladnie rozpuściłem w wodzie wrzuciłem filterek i wyssałem czyściutki roztwór, Próba wbicia igły w żyłę dopiero za drugim razem się udała i zapodałem tylko połowę ( za bardzo ręce mi się trzęsły) i odpuściłem.....ale nawet ta przyjmując 20mg dawka coś tam ruszyła mną. Myślę że lepiej odpuścić temat gdyż to droga w jedna stronę. Wiem jak teraz mi ciężko rzucić kiedy wciągam do nosa a co dopiero potem....Musze się nastawić na redukcje dawki co tydzień i konsekwentnie się tego trzymać. Najgorszy przy tym wszystkim jest stres, Jak jest ładna Sobota chodzę sobie po lesie zbieram grzyby chillout to przez dzień potrafię utrzymać dawkę 2x 80mg, ale jak przychodzi tydzień i wpadam do firmy i jest jakiś rozpiernicz to leci tabletka za tabletką i finalnie siedzę na fotelu i udaje że coś robię na komputerze a pracownicy udają że nie widzą mojego snu na jawie hehe, Czekam do 16 i obieram azymut dom....W życiu wszystkiego próbowałem jestem urodzony w latach 80 i pokoleniem które wszystko jadło, wciągało paliło itp itd. Dużo chłopaków pochłonęła feta, alkohol, nie mówiąc już o trawie. NIgdy w nic sie nie wjebałem a imprezy były nawet miesięczne.
Opowiem Wam historie jak dopadła mnie Oxa to pospadacie z krzeseł.
Otóż spotykałem się kiedyś z laską i ona oglądała serial na Netflixie
Shameless – Niepokorni. Kto zna ten wie że główny boharer niejaki Frank Galager to chodząca tablica mendelejewa i on kiedy trafiał do szpitala zawsze próbował wyłudzić OXY i tak ja będac gdzieś kiedyś na mieście po chyba koks usłyszałem że ma tez sa Oxy i bez zastanowienia wziełem 2 tabletki. Jedna zjadłem ściągając retard i nie było szału, troche jak tramal tylko bardziej euforyczny. Druga skruszyłem i rano przed robotą przy piosence The Rolling Stones - (I Can't Get No) Satisfaction wciągiem połowę do nochala iiiiii zakochałem się bez opamiętania. Pamiętam pierwsze 3 miesiące to pracowałem od 8 do 21 tańcząc w firmie. Jako stary stymulantowy erotoman przez 3 miesiące nawet nie masturbowałem się, i tak po pół roku zaczeła znikaż euforia a zaczął przychodzić skręt i finalnie to już każdy użytkownik opioidowy wie teraz to kwestia poczucia ulgi rozkurczającego się brzucha i dobry sen. tyle. Kilka samodzielnych detoksów w domu ( kroplówki, pregabalina, relanium, ito itd) nic nie pomogły. Wiec teraz mówię od 2 miesięcy ze będę schodził z dawek ale ciężko ustalić jaka jest dawka początkowa i od kiedy schodzić hehe. Ogólnie to dbam o siebie, suplementacja, dieta, czasami sport, jedyne na razie skutki uboczne to pogarszające się próby wątrobowe, poza tym wydane już około 40 tys zł nie wliczając paliwa itp. Podsumowując tylko ja mogłem się uzależnić od bardzo ciężko dostępnej substancji.......mając wszystkie dookoła wybrałem taką o którą trzeba trochę powalczyć.....wszystkim co mają tendencje do nałogów nie polecam i trzymać się zdala.
16 stycznia 2014vester pisze:przerabia się tak samo jak oxycontin. klepie tez tak samo jak oxycontin.Halik pisze:Wracając do tematu generyków - proponowano mi właśnie oxydolor jako tańszy zamiennik oxycontinu. Cena jest bardzo kusząca, natomiast różnica składu wypełniaczy obu leków budzi we mnie obawę, że lek ten przerabiany do iv może być trudniejszy w przygotowaniu i mieć mniejszą wydajność, niż oxycontin przygotowywany normalną metodą.
mój także. jest przezroczysty jak wodaHalik pisze: Często mój roztwór jest praktycznie przeźroczysty, a jego gęstość jest równa gęstości wody.)
Miałeś na myśli roztwór oxydoloru czy oxycontinu?
16 sierpnia 2007kapitan_oko pisze: Znaczy się oksykodon jak się ma do innych opiatów? Jak dobrze rozumiem pytanie, to jest to mocny środek, w sferze euforycznej/fazowej :) to jest bardzo efektywny, jest trochę mocniejszy od majki, a dokładnie 50% mocniejszy niż hydrokodon (poprzez grupę OH podstawioną w 14 pozycji, hydrokodon ma tam tylko wodór), który posiada siłę 3/4 majki i jest 6x mocniejszy od kody. Początkowe dawki oksykodonu to 10-20mg, bez jakiejkolwiek tolerancji 20mg moze być nawet za mocno. Są użytkownicy, którzy używają tylko oksykodonu, chociaż mogliby mieć hell, więc pewnie jest satysfakcjonujący. Nie wywołuje aż takich silnych objawów ubocznych, podobno... Tzn. swędzeń, reakcji alergicznych, zaparć i innych znanych doznań. Nie, że w ogóle nie wywołuje, tylko po prostu te efekty w porównaniu ze skutecznością analgetyczną są minimalne w porównaniu do innych środków, jak np. majka. Interesującym związkiem jest pochodna oksykodonu, a dokładnie jego ester cynamylowy w 14 pozycji, czyli 14-cynamyloksykodon. Posiada on moc około 150xMajka!!!
I te dawki co podałeś to za dużo.Bez tolerancji 20mg nie więcej.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/c/c7907468-e06d-4866-9cb1-30df34714b9b/walmart.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250424%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250424T041802Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=9f920336a1d12f34c7bc29cdf27da3cda87712beb9419b9f0e67aa6867c9b679)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/f5.large_.jpg)
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu
Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/profesor.jpg)
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku
Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pszelef.jpg)
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób
Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).