Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 2534 / 594 / 0
Ja ostatnio częściej skrobię tabletkę nożem,aż zeskrobie całą i potem jeszcze to rozdrabniam całkowicie na jak najdrobniejszy proch.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
"Powiem tak"- jestem rocznikiem 88 więc wszystkie jestem pokoleniem próbowania wszystkich dostępnych narkotyków. Od klejów po kokainę. Wychowałem się w kulturze " Grzanie w kanał jest niedopuszczalne" i przeznaczone dla DNA. Nigdy od niczego się nie uzależniłem,( dopuki nie poznałem oksykodonu) a melanże były grube nawet miesięczne. Tak poleciałem z oksą że na dzień dzisiejszy wciągam dziennie od 4 do 10 tebletek 80mg to jest średnio 480mg oksy na dzień. Skutki odstawienne "skręt" jest mega paskudny. Życie które prowadzę ( prowadzę dosyć dużą firmę) nie pozwala mi pójść na detoks. Ratuje sie kroplówkami dietą witaminami itp. Wyniki mam jak dziecko, morfologia, próby wątrobowe elektrolity WZOROWE, jak na ciąg 10 miesięczny. Pytanie do "doświadczonych" ludzi co znają z własnego doświadczenia moją sytuację, jak sobie z tym poradzić zeby zejść na amen z tego. Zejscie do 3 tabletek dziennie nie stanowi żaden problem, ale jak przetrzymać tego skręta i wszystko co z nim związane??
  • 86 / 3 / 0
05 lipca 2023Atropolamine pisze:
Ja ostatnio częściej skrobię tabletkę nożem,aż zeskrobie całą i potem jeszcze to rozdrabniam całkowicie na jak najdrobniejszy proch.
XD to pewnie ostatnio dłużej skrobiesz, niż cieszysz się hajem
  • 2534 / 594 / 0
Ee ile to tam.Taki mst200 pyk pyk i zeskrobany.Z oxy z tego co pamiętam tak samo.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 81 / 0
Szczerze u mnie jesli chodzi o oksy to albo sniff albo po, dzisiaj odebralem wyplate to odrazu polecialo 40mg oxy sniffem w dwoch dawkach w przeciagu 30 min %-D W kabel za krotko dziala. Kupilem blister majki i oksy i kurwa z mstkami 200 nic sie nie rowna naprawde jest takie pierdolniecie. A jesli chodzi o przerobke oksy to robilem tak samo jak z mstkami, wacik do uszu, przefiltrowana woda zmywanie otoczki, na proch potem na lyzke i zagotowac %-D
A jesli chodzi o dzialanie lecznicze to rozne sa rodzaje bolu nie wiem przebijajacy, przeszywajacy duzo tego i na kazdy rodzaj tego bolu jest jakas substancja, w jednym przypadku dobre beda opioidy a w innych wystarczy zwykly ketonal.
Odnosnie pana z obawami przed skrętem zalecam pójście na program metadomowy,
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2023 przez furyofpatientman, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem dość trudny.
  • 86 / 3 / 0
Oxy właśnie jest po to, żeby walić po, ewentualnie sniffem jeśli chcesz, żeby szybciej weszło, także dobrze postępujesz
  • 577 / 81 / 0
@3di w sumie masz racje ale i tak czesto wale IV i to z najgorszego powodu jaki jest - lubie to. Fajnie to zreszta wchodzi w kabel, do mojej majeczki to sie nie rowna ale od czasu do czasu spoko. Czesto robie tak ze 40mg w dwoch dawkach, polowa w kabel, polowa p.o %-D Swoja droga jakis ciekawszy mix? Nie chodzi o wzmacnianie dzialania ale o fajna synergie oksykodonu i nie wiem w sumie thc brzmi ok. Ogolnie jem duzo benzodiazepin, glownie alpry ale zawsze mam opory przed laczeniem obu tych grup, dzisiaj na mysl ze juz sie zgrzalem a musze przyjac afobam przed pracs, zeby moc rozmawiac z ludzmi na sali i czuje lekki dyskomfort xd
Jestem dość trudny.
  • 118 / 25 / 0
05 lipca 20233di pisze:
Oxy nigdy nie waliłem w nos. Z opio w nos tylko majke i jakoś tak średnio kopnęło jak na moją tolerkę, może za słabo skruszyłem.
Strzykawką się nie posługiwałem i raczej nie mam zamiaru. 40 mg oxy (oralnie) robi mnie całkiem ok, powyżej 50mg jest już mocno. Wiem też, że to trochę dziwne że waliłem majkę sniffem, a oxy nie. No jakoś tak się życie potoczyło.

Ogólnie jak coś kruszę to wkładam do kartki, albo sreberka i napierdalam czymś ciężkim, ale może zna ktoś jakiś lepszy w miarę prosty sposób.

Co do ostatniego zdania i zarazem pytania to odpowiadam.
Dużo osób właśnie słyszałem, że tłucze w tabletki złożone w kartce np. młotkiem. Nie lepiej to rozwałkować, przykładowo jakąś szklaną, okrągłą butelką po jakichś perfumach czy choćby po piwie? Przecież tak najlepiej się robi, ja zwykle wałkuję 2 razy, po jednym razie najczęściej nie wszystko się sproszkuje. Wtedy otwieramy kartkę, rozdrabniamy chwilę palcami
- oczywiście wcześniej myjemy ręce, szczególnie podając IV
i zgarniając okruchy rozsypane po kartce- jakąś najlepiej kartą taką jak bankomatową lub starą bankomatową zgarniamy to na załóżmy środek kartki- można na któryś róg załóżmy, nie ma to większego znaczenia, byle nieutarty jeszcze całkiem proch był w miarę blisko siebie i wałkujemy jeszcze raz. Rozdrabniamy w palcach i tym razem powinniśmy uzyskać idealnie sypki proch. Ot i cała filozofia.
Uwaga! Użytkownik Maykell85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
09 lipca 2023furyofpatientman pisze:
Swoja droga jakis ciekawszy mix? Nie chodzi o wzmacnianie dzialania ale o fajna synergie oksykodonu i nie wiem w sumie thc brzmi ok.
Oxy z koksem w jednym sniffie/pompce Aka koksykodon jest boskim połączeniem. Pierwszy raz po tym mixie zacząłem tańczyć na melanzu xD. Poza tym benzosy wiadomo, szczególnie z midasem jest super. Pregaba podbija działanie lekko w moim przypadku. A No i jeszcze zajarac crack po wejściu oxy to tez boska sprawa
  • 577 / 81 / 0
W nos juz nie wale bo zbyt destrukcyjnje na mnie to dziala. Wlasnie puknalem 50mg majki i leze, niczego mi w tej fazie nie brakuje.. Mowia ze oksy sa bardziej euforyczne itp ale jakks tego nie czuje. Zobacze jutro z thcyna i 0,5mg afo bo rano przyjalem 40mg ox+0,25 po i bylo jakos tak fajniej a jak nie to sie odda potrzebujacym bo jeszcze troche tego mam xD
Jestem dość trudny.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.