Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 627 / 67 / 0
Re: Oksykodon
Nieprzeczytany post autor: vester »
czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, po jaką cholerę wy to wciągacie nosem? zamiast połknąć?
przecież do drug idealny do oralnego przyjęcia, ma przyswajalność ~75% tą drogą. Zadną inną tyle nie ma.
ładnie proszę o wyjasnienie tej irracjonalnej czynności :-)
  • 3206 / 175 / 0
I to jeszcze z tymi wszystkimi wypełniaczami, woskiem czy co tam jest %-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cha0s »
Sorry za lekki spam, ale coś nie mogę doczekać się odpowiedzi. Mógłby ktoś powiedzieć jaka jest uczciwa cena za 1 tabs Oxy 80? Koło 30-40 zł? Więcej?
  • 43 / / 0
oxycontin szybciutko wchodzi na rynek i zmienia status. w najblizszych latach bedzie to widoczne, korporacja zbiera ogromne zniwo i w dupie maja czy do leczenia czy do cpania, widac co sie dzieje z oxy np w wiekszosci stanow hUjSA. to i lekarze zmienia nastawienie za pieniazki. narazie zabobobony i mitomania w ciemnogrodzie, niemowiac o tym ze jak np ja przyszedlbym po lek na kregoslup z dziarami na ryju i cwiekami to po cpanie przyszedlem, gdzie w niemczech lekarz nawet na mnie nie spojrzy i przepisze dhc (oxy rzadziej, tam daja targin z naloxonem by nie grzali, lobby heroinowe silniejsze widac).u nas jestem kazdej zimy skazany kurwa jak tylko raz to mam szczescie na serie przekurwabolacych zastrzykow z witaminkami. co tak pomagalo ze wolalem po prostu sie nie ruszac. ale o zaletach naszego kraju i sluzbie zdrowia juz mi sie gadac wiecej nie chce.

czemu do nosa? bo lubie, kontroluje dawki, wchodzi jak nasmarowany palec w dupe, szybko i delikatnie, kable zamkniete, nos umiem wysmarkac,
wiadomo ze glownie 80, ale tyle gipsu sie juz nosem w zyciu zjadlo ze mi to nie robi.
tyle ze drogo drogo i jeszcze raz drogo...
  • 147 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Thingrim »
Czy po czterodniowym ciągu na oxy ( dawki małe 10mg co parę godzin - brane tylko żeby lepiej funkcjonować) kodeina dzisiaj na mnie zadziała? 450mg zawsze robi b.dobrze więc po oxy też zadziała? Mogę podbić alprą w razie czego.
  • 627 / 67 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
@Thingrim - a ile zeżarłeś tego oksykodonu w ciągu jednej doby? bo wiesz, 10 mg co parę godzin, to nie za wiele mówi - jeśli zjadłeś w ciągu doby 80 mg to myślę, że koda po podbiciu alprą może za działać, jesli natomiast 160 mg to już bym się zastanawiała nad bezsensem brania kody...
  • 147 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Thingrim »
W ciągu doby max 50mg. Spróbowałem.450mg kody i 2mg alpry jakoś porobiły ale nie tego oczekiwałem
  • 669 / 10 / 0
Od kilku miesięcy schodziłem z oksy. Gdy zaczynałem brałem po 400-480mg na dzień. Przez ostatnie dwa miesiące brałem już tylko po 40mg. Dziś minął równy tydzień od całkowitego odstawienia oksy. Ogólnie kondycja niezła, choć samopoczucie chujowe, trochę osłaniam się małymi dawkami (10-20mg diazepamu) benzo. Sądzę, że grudzień uda mi się rozpocząć już na czysto. :-)
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 1360 / 179 / 0
Oksykodon p.o. a i.v. to jakby 2 rozne substancje/poziomy. Po IV (ostatnie 60 i 80mg) czuc wejscie i dzialanie jest imo nieduzo krotsze niz po p.o. Wole jebnac 2-3 szoty po 60mg niz zjesc powiedzmy 2 x 80mg. Uzalezniac uzaleznia ale nie mam jakos strasznej checi na powtorki, z fentem rowniez (a 3 x 8mg plynu poszlo). Wiem teraz ze najwieksze moje uzaleznienie to tramal potem benzo. Morfina iv ok, ale tak jak po oxy i fencie- leze ujebany i nie mam ochoty na jakakolwiek aktywnosc, po tramie co nie robie jest przyjemne.
mój mail: maykel855@gmail.com
luminal_100
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
Mi w końcu lekarz wypisał oxy z czego jestem bardzo zadowolony :) i kazała zwiększać dawkę codziennie aż do dobrego efektu bo narazie dostałem tylko paczkę 5mg ale następna wizyta za tydzień
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.