Polecam to sprawdzić w ciągu na np 750 mg kody pogonić kroplę z berlińskiej ćwiary...
Ja dostałem zaświadczenie od neurologa że wskazane jest leczenie oxy 40 i thc i teraz mogą zrobić mi laske ( choć nie przepadam za opio), następnym razem każe jej napisać że potrzebny mi estazolam i np xanax 3
E. Hemingway
Fikcyjnie, bo nie jestem wjebany fizycznie, wiec odbieram kumulację dziennej dawki metadonu 180mg, co 2 tyg, czyli 2520 mg metadonu, po czym wale to na dwa razy przez 2 dni, dorzucając klony w ilości 8-10 mg, alpre 2mg i koksik w kabel.
Daje to niesamowite ucpanie przez 4 dni bez prawie dorzucania(poza koksem i alpra) klony i Mietek trzymają na mega pizdzie 24h na dobę o każdej porze dnia i nocy. Taki sobie wymyśliłem schemat ćpania co 2 tyg. Z chęcią wzięłam te 2 op oxycontinu, aczkolwiek bałem się od walenia takich dawek opio (1260 mg metadonu na strzał) o tolerke i czy w ogóle poczuje. Na test właśnie poszło 920 mg oral, 80 mg sniff i dojebałem 10mg klona, czekam na efekty. Ciekawe czy nie skończy się na przyjebanu całej reszty paki + więcej klonów.
Proszę o unifikację postów.
dlaczego oxycontin jest drozszy od oxydoloru i ktory lepszy?
A jeśli chcesz wpierdalać do japy to się nie baw w żadne rozkruszanie, zmywanie otoczek itd. wpierdalasz tabsa do mordeczki gryziesz na pył, popijasz i rozpływasz się ze szczęscia następnie - proste.
Ale jak na pierwszy raz bez tolerki 80 to troche dużo,jesli nigdy nie jadłeś, raczej Cię to nie zabije ale jednak polecał bym 3/4 tabletki czyli coś ok 60 żebyś poczuł bluesa i zobaczyl o co z tym chodzi bez ryzyka przedawkowania. A na kolejne razy sobie wal te 80siony ;) Ja piszę o p.o bo i.v nie brałem nigdy oxy i się nie wypowiadam bardziej na ten temat.
Pozdrawiam Mordo
@bartosz2
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku
Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.