Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1360 / 179 / 0
Dwie sztuki. Oxy-contin ma forme retardow, ale około 40% dawki uwalniane jest natychmiastowo. Czyli z jednej dwudziestki masz ~8mg, z dwóch 16mg. Na pewno 2 poczujesz, może słabiej niż jedna pokruszona 20stke, ale działanie będzie na pewno dluzsze, choć może być słabsze i rozlozone na pewno w czasie. 2,5 sztuki jak zjesz to masz już tyle samo co z jednej 20stki pokruszonej, ale działanie co najmniej 2 x dluzsze.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 33 / 2 / 0
Polecam oxy ssanie wraz z landrynka aby zlagodzic gorzki smak.
  • 1916 / 335 / 2
Dobra moje wraki, przyszedł czas i na mnie. Będę miał oxycontin i teraz tak, po prostu mam wziąć tabsa 80 mg, podzielić na 4 ćwiary i sobie je aplikować doustnie rozgryzając - albo sproszyć i w klamę? Filozofii nie widzę ale się upewniam.

Tolerka to ~500 mg dhc. Chce zacząć od 20 mg na rozdziewiczenie, potem myślę że 40-50 dobrze porobi.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 37 / 0
zastanawiam się jak to będzie z oxy przy podrażnionym brzuszku.
Waliłem futro 2 dni i zjadłem w ciągu tego czasu 2 pełnowartościowe posiłki, a na końcu popiłem książem mocnym. Na kolejne dwa dni brzuch mnie cholernie boli, chodzę zgięty w pół i dostałem L4
czy zjedzenie oxa będzie bardzo złą decyzją?
Wiem, że mogę wciągnąć, ale jednak jest to mało ekonomiczne.
Niestety się nie kłuję.
A jak z biodostępnością doodbytniczo i czy przy problemach z brzuszkiem (bez sraczki) to dobry pomysł
  • 33 / 2 / 0
[mention][/mention]guccilui
Na poczatek tak bedzie dobrze choc jesli duza tolerka dhc to na poczatek chyb a dobra bedzie polowka z 80mg.
  • 1360 / 179 / 0
Jedz smialo, oxy nie podraznia zoladka. Dodupnie chce podawac, no ja pierdole. Jakby jeszcze oxy miało niska biodostepnosc doustnie to można by myslec o pr- chociaż ja bym wolal iv w tym pzypadku. Najlepiej w ogole się w opio nie baw, a już szczególnie tak mocne jak oxy. Jaka masz dawke tego oxy i jaka tolerke na opio? Bez tolerki 20mg rozgryzione doustnie powinno zadzialac ok, przy sredniej tolerce na slabe opio jak koda 450-600mg oxy w dawce 40mg powinno być ok.
09 maja 2018magell pisze:
Polecam oxy ssanie wraz z landrynka aby zlagodzic gorzki smak.
Bez kurwa przesady, to nie bupra czy klony żeby trzymać pod jezykiem. To się kruszy i je- lub nie kruszy, bo około 40% dawki w oxycontinie uwalniane jest natychmiastowo, wiec wystarczy zjeść 2-3 x wieksza dawke niż nasza skuteczna i mamy działanie co najmniej 2 x dluzsze przy tej samej lub podobnej sile działania. Oxy podaje się tez iv- nie polecam, wciąga niemiłosiernie, tolerka rosnie w mega tempie i krotko działa, wiec jak masz to gotujesz co godzine-dwie kolejna dawke, Az w końcu się tak ucpasz i nasycisz przy 4-5 strzale jednego dnia, ze dajesz sobie spokoj do następnego. Chociaz ja i 8-10 razy w jeden dzień potrafiłem strzelac. Można tez ewentualnie wciągac, ale bardzo slabo i krotko działa.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1916 / 335 / 2
Aplikacja per klama, jest gites, 40 mg jak na rozdziewiczenie. Faktycznie nie chciało mi się jebać z 20kami.

I najważniejsze pytanie, jak z dorzutkami? Co ile można poprawiać raje/podjadać?
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
Przy kruszeniu dorzucalem jak czulem, ze schodzi, a jak czulem, ze za malo wzialem i sie slabo rozkreca, to po max pol godziny. Chyba, ze cale polykasz to lepiej poczekaj dluzej, bo czasem sie wolno rozkreca i sobie mozna dorzutka krzywde zrobic.
  • 370 / 37 / 0
Jesteście pewni, że oxy są jednym z łagodniejszych dla żołądka opio?
  • 33 / 2 / 0
[mention]random abuser[/mention]
Mysle ze tak, tramal np sporo wiecej wplywa na blone zoladka a wiem po sobie jak zoladek potrafil po nim bolec.
ODPOWIEDZ
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.