Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 684 / 9 / 0
http://learn.genetics.utah.edu/units/ad ... /mouse.cfm

Tutaj po wybraniu MDMA jest wszystko bardzo ładnie pokazane.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 8 / 0
Jak biorę stymulanty (amfa , kokaina , metkat) izoluje się od świata , siedzę przed kompem i czytam jakieś głupoty. Nie mam ochoty na wyjście na miasto ani nic z tych rzeczy . Po prostu całkowita izolacja. Zamykam się w sobie i nie mam żadnego natłoku gadania.
Natomiast po opiatach (kodeina, heroina) jest zupełnie odwrotnie , mam ochotę na spotkanie ze znajomymi , imprezy , natłok gadania.
Dlatego teraz mam tak że jeśli gdzieś chce wyjść to pale brauna albo kode i mam zajebistą impreze ...
Natomiast po stymulantach mam euforie ale nie mam nawet ochoty ruszyć się z pod kompa .
Po opiatach jestem też senny ale w jakimś stopniu pobudzony.
Co jest ze mną nie tak ? Pojebało mi szare komórki ?
  • 46 / 2 / 0
Myślę, że możesz mieć lekką fobię społeczną, albo po prostu być nieśmiałym a opiaty sprawiają, że się luzujesz.
  • 672 / 126 / 0
popieram co do opiatow, ze moga luzowac i wyciagac do ludzi. a masz adhd? stymulanty potrafia uspokajac osoby z adhd.
  • 634 / 4 / 0
Mam podobnie, po opio wyjebane i mogę gadać z ludźmi mimo źrenic jak szpile, nie rusza mnie fakt że to widać, jestem bardziej otwarty po prostu. Po stymulantach (amfa, metkat, mefedron) tak jak napisałeś - wolę posiedzieć przy kompie, puścić dobrą muzykę i np poczytać coś ciekawego, zamykam się w sobie jeszcze bardziej niż zwykle a wszelkie kontakty interpersonalne powodują jeszcze gorsze jazdy niż na trzeźwo. ADHD nie mam choć w szkole podstawowej byłem podejrzanie nadpobudliwy, za to mam fobię społeczną.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Jeśli chodzi o stymulanty to jestem pobudzony aż nadto i jadaka mi się nie zamyka, więc działają na mnie względnie standardowo. Opio jednak, podobnie jak u was, nie powoduje u mnie na pewno braku chęci do działania, również likwidują fobie społeczną (choć u mnie ona jest raczej wtórna, wywołana obok depresji przez ćpanie wszystkiego w miksie ze wszystkim i trwa chwilowo, okresami) i dodają empatii (na wejściu kody zdarza mi się zaczepić ludzi na ulicy i sprowokować jakąś gawędę o beleczym).
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 1931 / 316 / 0
Po fecie robię się największym leniem i nierobem jakiego znam, antymyślotok, nic się nie chce, troche w sumie spać się chce.

A po opio to czasem chce sie filozoficznie pogadac, a czasami tylko ponoodowac
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.