...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 82 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: soogood »
kursy dobra rzecz ..mi też proponowali i z tego samego powodu co ty olałem to ..bo miałem uczucie pustki ,nonsens..a potem żałowałem bo mogłem fajna pracę mieć..teraz już za późno..co mogę ci poradzić ..tak jak pisałem już glutamina..układa i odtruwa ..polecam ale uwaga jak masz kłopoty ze snem to tylko z rana na odmułe..polecam do kursów jako wspomagacz..zaraz ktoś mi zarzuci że proponuje ci jakiś środek ..nie to jest słabsze jak kawa..po prostu zabiera amoniak i toksyny z organizmu i naprawdę lżej jest..co do magnezu to aspargin najlepszy ...on również zbiera zbędny amoniak i toksyny z organizmu a przy okazji magnez i potas....co do objadania się ....też glutamina http://www.glutamina.pl/ tylko martwię się co ty w nocy będziesz robić ;) ....tez mnie ciągło do prochu..jak magnes ..w końcu się skułem ...i miałem taką zwałe że umierałem 3 dni!!!...od tego czasu już odstawiłem proszek ale to nie jest metoda...to samobójstwo...im człowiek bardziej zniszczony tym bardziej go ciągnie..wsumie i tak ci się lapsło ..niektórzy maja ostre objawy abstynencyjne,drgawki ,skręty itp po miesiącu będzie lepiej..głowa do góry....owsem czasami jest strasznie hoojiofo u mnie to trwało ładnych pare latek ..czarna rozpacz łapała mnie w najmniej odpowiednich chwilach .nie potrafiłem z nikim gadać nie czułem nic oprucz trawiącej od środka wielkiej ciemności ...czazsaem udało mi sie złapać manie było neonowo kolorowo ale ciągle muł za tym stal i szybko popadałem w skrajną mega doline....i nikt i nic ..paliłem w koło wszystko i wszystkich..teraz pozostaje mi sie wstydzic to tez trudne uczucie .a.le mimo wszystko jestem już normalny i teraz potrafię się cieszyć karzdym szczegółem ,chwilą ..wyciągać wnioski ..małymi kroczkami...do celu..tobie tego też życzę ..uwierz mi ja byłem w piekle pare ładnych lat ..cierpienie jakiego nie bylem sobie w stanie wyobrazić...wypalałem sie ..bylem rośliną zawieszoną w nieustającej katuszy ..co gorsza zaden drag niemógł tego ukoić ....dalem rady .. kiedyś napisz ksiąrzkę o tym jak przestanę robić tyle błędów :D i przestanie mnie łamać od braku ruchu po prostu nie ćpaj Jabolka ..posłuchaj rad nas cybernarkofanów:D
Uwaga! Użytkownik soogood nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: winowikow »
Soogood, cosik słabo się uczysz, moze zacznij od przecinków?
Naprawde, to nie takie trudne, widzisz?
lepiej dać więcej przecinków i tych jak im tam, akapitów (epitetów xD), niż walić taki blok tekstu.
Oczy męczy czytanie tego. Ale nie czepiam się, tylko czasem daj przecinek ok?

Edit: Ach, niezauważyłem! Przecież użuwasz kropek..no tak..można i tak..dosyć oryginalne...hehehe....spko nawet xD :D Podoba mi sie..respect..zwracam honor...robisz jednak postępy...bez dwóch zdań............. :gun:
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2009 przez winowikow, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 82 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: soogood »
no te kropki to na oddech przerwa ,jak by ktoś :-D :-D chciał na głos czytać ..
Uwaga! Użytkownik soogood nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ja to juz jestem zmęczony ćpaniem i tym całym hyperrealem, już swoje wycpałem ale bardzo trudno mi się wkręcić w wir codzienności, trudno się odnaleźć
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Zostaja antydepresanty i terapia jesli wierzysz ze cos ci da (mi nie dala chodzilem 3 lata %-D oczywiscie nie osrodek tylko poradnia w moim miescie ). Wiecej pomyslow nie mam bo sam jestem w takim stanie i chyba tak zostanie nic procz cpania mnie nie cieszy :) Zycie jest okrutne jesli sie wkrecisz w opiaty.Nie cpalem kiedys caly rok! ale nie czulem sie jakos nadzwyczajnie mozna powiedziec ze ujowo wiec powrocilem do swego fachu, a tak w ogóle to mysle ze wziela cie depresja po odstawieniu kody ?!
  • 73 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: AmneziaHaze »
ksionc pisze:
ja to juz jestem zmęczony ćpaniem i tym całym hyperrealem, już swoje wycpałem ale bardzo trudno mi się wkręcić w wir codzienności, trudno się odnaleźć
u mnie najwiekszą depresję napędzają bliscy, którzy spisali mnie na straty, bo "biorę" marihuanę oraz uprawiam "plantację" marihuany + ludzie zbyt mocno wjebani, a także zawistne skurswysyny w życiu codziennym. ojej, co za niefart.

edit: coś mam przeczucie, że wyjebie na wszystkich lachę, a na sylwka zajebie sobie ścieche koksu na do widzenia :D
jestem drugi
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.