...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 82 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: soogood »
kursy dobra rzecz ..mi też proponowali i z tego samego powodu co ty olałem to ..bo miałem uczucie pustki ,nonsens..a potem żałowałem bo mogłem fajna pracę mieć..teraz już za późno..co mogę ci poradzić ..tak jak pisałem już glutamina..układa i odtruwa ..polecam ale uwaga jak masz kłopoty ze snem to tylko z rana na odmułe..polecam do kursów jako wspomagacz..zaraz ktoś mi zarzuci że proponuje ci jakiś środek ..nie to jest słabsze jak kawa..po prostu zabiera amoniak i toksyny z organizmu i naprawdę lżej jest..co do magnezu to aspargin najlepszy ...on również zbiera zbędny amoniak i toksyny z organizmu a przy okazji magnez i potas....co do objadania się ....też glutamina http://www.glutamina.pl/ tylko martwię się co ty w nocy będziesz robić ;) ....tez mnie ciągło do prochu..jak magnes ..w końcu się skułem ...i miałem taką zwałe że umierałem 3 dni!!!...od tego czasu już odstawiłem proszek ale to nie jest metoda...to samobójstwo...im człowiek bardziej zniszczony tym bardziej go ciągnie..wsumie i tak ci się lapsło ..niektórzy maja ostre objawy abstynencyjne,drgawki ,skręty itp po miesiącu będzie lepiej..głowa do góry....owsem czasami jest strasznie hoojiofo u mnie to trwało ładnych pare latek ..czarna rozpacz łapała mnie w najmniej odpowiednich chwilach .nie potrafiłem z nikim gadać nie czułem nic oprucz trawiącej od środka wielkiej ciemności ...czazsaem udało mi sie złapać manie było neonowo kolorowo ale ciągle muł za tym stal i szybko popadałem w skrajną mega doline....i nikt i nic ..paliłem w koło wszystko i wszystkich..teraz pozostaje mi sie wstydzic to tez trudne uczucie .a.le mimo wszystko jestem już normalny i teraz potrafię się cieszyć karzdym szczegółem ,chwilą ..wyciągać wnioski ..małymi kroczkami...do celu..tobie tego też życzę ..uwierz mi ja byłem w piekle pare ładnych lat ..cierpienie jakiego nie bylem sobie w stanie wyobrazić...wypalałem sie ..bylem rośliną zawieszoną w nieustającej katuszy ..co gorsza zaden drag niemógł tego ukoić ....dalem rady .. kiedyś napisz ksiąrzkę o tym jak przestanę robić tyle błędów :D i przestanie mnie łamać od braku ruchu po prostu nie ćpaj Jabolka ..posłuchaj rad nas cybernarkofanów:D
Uwaga! Użytkownik soogood nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: winowikow »
Soogood, cosik słabo się uczysz, moze zacznij od przecinków?
Naprawde, to nie takie trudne, widzisz?
lepiej dać więcej przecinków i tych jak im tam, akapitów (epitetów xD), niż walić taki blok tekstu.
Oczy męczy czytanie tego. Ale nie czepiam się, tylko czasem daj przecinek ok?

Edit: Ach, niezauważyłem! Przecież użuwasz kropek..no tak..można i tak..dosyć oryginalne...hehehe....spko nawet xD :D Podoba mi sie..respect..zwracam honor...robisz jednak postępy...bez dwóch zdań............. :gun:
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2009 przez winowikow, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 82 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: soogood »
no te kropki to na oddech przerwa ,jak by ktoś :-D :-D chciał na głos czytać ..
Uwaga! Użytkownik soogood nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ja to juz jestem zmęczony ćpaniem i tym całym hyperrealem, już swoje wycpałem ale bardzo trudno mi się wkręcić w wir codzienności, trudno się odnaleźć
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Zostaja antydepresanty i terapia jesli wierzysz ze cos ci da (mi nie dala chodzilem 3 lata %-D oczywiscie nie osrodek tylko poradnia w moim miescie ). Wiecej pomyslow nie mam bo sam jestem w takim stanie i chyba tak zostanie nic procz cpania mnie nie cieszy :) Zycie jest okrutne jesli sie wkrecisz w opiaty.Nie cpalem kiedys caly rok! ale nie czulem sie jakos nadzwyczajnie mozna powiedziec ze ujowo wiec powrocilem do swego fachu, a tak w ogóle to mysle ze wziela cie depresja po odstawieniu kody ?!
  • 73 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: AmneziaHaze »
ksionc pisze:
ja to juz jestem zmęczony ćpaniem i tym całym hyperrealem, już swoje wycpałem ale bardzo trudno mi się wkręcić w wir codzienności, trudno się odnaleźć
u mnie najwiekszą depresję napędzają bliscy, którzy spisali mnie na straty, bo "biorę" marihuanę oraz uprawiam "plantację" marihuany + ludzie zbyt mocno wjebani, a także zawistne skurswysyny w życiu codziennym. ojej, co za niefart.

edit: coś mam przeczucie, że wyjebie na wszystkich lachę, a na sylwka zajebie sobie ścieche koksu na do widzenia :D
jestem drugi
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.