Powiedzcie mi gdzie mam się udać żeby z tego wyjść? Jakiś monar? U psychiatry prywatnie już byłem to mi dał skierowanie do szpitala psychiatrycznego a w szpitalu mi powiedzieli że się "nie kwalifikuje" i że nie ma łóżek xd Zapytałem się go czy nie mógłby mi przepisać np. diazepamu i powoli redukować, to on powiedział że się nie zna na tym i że on mi nie może przepisać nic skoro mam historię nadużywania. Muszę z tego wyjść zanim nie jestem jeszcze w kompletnej pi*****
To było tak że nie mogłeś zasnąć i tego klona czy też chciałeś odciac myślenie?
A potem się posypało
Jak mas dostęp to powoli już redukuj dawki i szukaj ośrodka
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.