Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: good_night »
Temat rzeka. Zawsze próbuję odstawic po jakimś grubszym melanżu zakończonym skandalem albo przypałem. Żyganie w barze siedząc przy kierowniczce, próba sił z nadjeżdżającą ciężarówką, zażyganie autokaru na wycieczce z pracy, próba odlania sie na korytarzu w obecności właścicielki ośrodka wypoczynkowego i inne, sporo tego było... Tak jestem alkoholikiem. Obecnie 4 dzień na trzeźwo.
nie piję, chyba, że alkohol...
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
good night, to jeszcze nic, mojemu koledze picie tak zrylo beret ze ostanio wbil na jakies disco, zajebal ziomowi czapke i powiedzial ze odda mu jak ten zrobi mu loda ( mowil to serio. ) i ogolnie koles zmienil orientacje, jak sie najebie caluje sie z innymi najebanymi kompanami i pierdoli glupoty
kiedys walil tylko spiryt rozrabiany, teraz juz nalewy grzeje, czasami widze go w pijackim parku najebanegi

a pomyslec ze kilka lat temu razem pilismy co weekend spirytus, ja pic przestalam od kiedy wkrecilam sie w dragi ale on poszedl glebiej w alco.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.MojoRisin »
Mimo 17 lat i pije. Lubie alkohol, choć wiele razy odjebałem kilka strasznych akcji... mój stary to alkoholik. Chyba mam to po nim. :/ Nie wiem czemu, po prostu lubie alkohol... czasem siedze sobie, i mam chęć napić sie wódki. od tak... jeśli jest okazja to pije, bez okazji takze. Mam nadzieje ze to się zmieni kiedy coś zakwasze, postaram sie porozmyslac o swoim problemie alkoholowym, może przestanę wtedy pić?
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
U mnie wygląda to tak - wieczorkowa codzienność, wypić ze 2-4 browary. Czasem wićej, le teraz nie mam czasu i sił na więcej. Myślę tak - z dragami jest jak z muzyka - jest teog za dużo by zamykać sietylko w jednym rodzaju :-)
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Alkohol pije od jakichś 7 lat. Upijam się do nieprzytomności jakieś 5. Kilkutygodniowe ciągi robie od jakichś 3 lat. Od roku nie pije już w takich ilościach (bo codziennie ćpam ;] ), ale piwko dwa wieczorem czy po południu musi być ;]

EDIT:
Ale te czasy jak się waliło jabole w piwnicy do lusterka - bezcenne ;)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Arczibald »
JA alko pije od jakiś 9 lat chodzi mi o poważnie picie najebka przynajmniej raz w tygodniu ciągi zaliczam od jakiś 7 moj najdłuższy to 9 miesięcy zakończyełm go jakieś rok temu wczoraj spilem 8 bronkow dzis tylo dwa i luz zdałem mature skończyłem studja a na tym forum jest od huja małolatów wildze co pierdolo ze alko z plyca faze thc kurwa co za wywody zjebane nauczcie sie pic to pogadamy a nie pierolicie miękie faje
zawsze o trzy piwa przed swiatem
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
pije jednego browca na miesiąc. wg mnie wystarczy, tak ot wypić jednego bardzo żadko. jak dziś siostra zda prawko to pewnie sobie wypije, po przerwie kilku tygodni. pierwsze moje piwko to 5 podstawówce - nie wypiłem połowy... w gimnazjum już mi zasmakowało.
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie piję. W wakacje raz na długi czas Reddsa albo Gingersa.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
dla najebki juz nie pije (a zdarzalo sie nie rzadko), za to 2-3 piwka albo pare drinkow na pofazowanie gdzies na imprezie zawsze :-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: don skuninhos »
pije dla najby, pije dla smaku i relaksu .. jak dla czilu to zwykle browce, jak dla najby to wszystkie opcje
czasem uchlam jape raz na tydzien, dwa + jakies piwko okazyjnie, a czasem czesto uskuteczniam picie, czasem wrecz za czesto, i to melanzowe, i to czilaltowe, ale nigdy nie mam problemu z odstawianiem
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.