ODPOWIEDZ
  • 27 / 3 / 0
tak jest za trudno. 6 posiłków trzeba gotować itp.kup sobie maść z johimbiną napełnij wanne wskocz wetrzyj. drogo ale może zadziała
  • 858 / 18 / 0
łatwo szybko? ale niebezpiecznie .. dnp do 7kg na tydzień
działanie źródło internet

"DNP (2,4-Dinitrophenol) zwiększa przepuszczalność błony mitochondrialnej dla protonów, co utrudnia, bądź zwalnia syntezę ATP. ATP to paliwo dla wszelkich procesów życiowych w komórkach. ATP jest produkowane w mitochondriach za pomocą tzw. pompy protonowej, a DNP zakłóca jej działanie. Najprościej mówiąc cząsteczki DNP biorą protony po jednej stronie błony mitochondrialnej, są w stanie przedostać się przez membranę i po jej drugiej stronie oddają zabrane protony, pomijając w ten sposób pompę protonową. To oznacza, ze gospodarowanie energią przez organizm jest na tyle nieefektywne, ze podejmuje on wszelkie działania, by pozyskać więcej ATP. Spala dużo więcej glukozy i tłuszczów, ale energia ta zostaje w dużej części uwolniona w postaci ciepła, zamiast produkcji ATP"

co do spalaczy legalnych te polskie możesz wyjebać do śmieci lepiej wypić kawę
przyjemne i skuteczne moim zdaniem
venom hyperdrive 3.0
stary Thermal Pro (20mg efedryny 200mg kofeiny tabz)
tussipect 5-8tab dziennie + kilka kaw
dieta ketogeniczna bez węglowodanów najlepsza ale trudno ją przestrzegać
Ostatnio zmieniony 29 września 2010 przez 885, łącznie zmieniany 1 raz.
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 211 / 1 / 0
banan172 pisze:
najpierw to mógłbyś sobie jakąś racjonalną diedę ułożyć, później trochę spalaczy :rolleyes:
a jak ci sie diety nie chce trzymać to przynajmniej jadaj regularnie po 5-6 poś dzinnie, dużo zielonej herbaty, trochę kawy, omega 3-6-9, olej mtc, itp

Słusznie Waść prawisz.
Ułożenie racjonalnej diety to podstawa.

Co do wypowiedzi 885, który napisał:
"przyjemne i skuteczne moim zdaniem
venom hyperdrive 3.0
stary Thermal Pro (20mg efedryny 200mg kofeiny tabz)"

Co do thermala pro - potwierdzam. Obecnie również można spotkać na rynku, jednak to już nie ten sam producent i skład również nie ten. Niby na efedrynie, ale duużo słabszy niż pierwsza wersja robiona przez SNI.
Natomiast co do venoma - nie stosowałem ale znajomi bardzo zachwalali, przy czym produkt ten również zmienił skład. Starszy był mocniej kopiący.
  • 168 / 2 / 0
To T3 to niby tak by się zdawało hardcore w ch... w końcu bawimy się hormonami -> nie ma żartów, jeszcze jakieś powikłania do końca życia i kicha

Ale obczajcie badania!
tu dobry topic

http://www.sfd.pl/Blokowanie_tarczycy__ ... 51465.html

Nie ma możliwości stałego zablokowania tarczycy, a hormony stabilizują się w stosunkowo krótkim czasie po cyklu!

Także T3 z clenem na zmiane z eca i nie ma opcji by sadła nie ruszyć %-D
A T3 na czarnym rynku drogi nie jest.. Ale radze brać jedynie produkty aptekarskie! Przy T3 jednak dokładne zaplanowane dawkowanie ma znaczenie, a ug to ug i w sumie kto to tak naprawdę wie ile im się nasypie do tabsa %-D

885, a wiesz, że jakbym miał dostęp to bym nawet tego dnp spróbował? :diabolic:

No i swoją drogą na odchudzanie oprócz standardowego biegania czy jakiegoś innego cardio polecam TRENING SIŁOWY
Jak chcecie mieć sylwetkę to zacznijcie targać żelastwo :finger:
  • 858 / 18 / 0
Re: Odchudzanie
Nieprzeczytany post autor: 885 »
brałem T3
cytomel różowe tabletki w białym słoiczku po 25mcg czy po 50mcg już nie pamiętam
ale tylko tydzień co odczułem to po 1 tabsie jakby pulsowanie tarczycy podwyższona temperatura ciała i wzrost apetytu do tego stopnia że z redukcji zrobiła się masówka %-D i zrezygnowałem z jedzenia tego i nic się nie działo odstawiłem nagle problemów z tarczycą nie ma i nie było
do tego był clen i propek

z dnp to też pewnie taki urban legends jak z T3 i np z trenabolem

T3 drogie nie jest ja płaciłem jakies 70zł kilka lat temu za 50tab produkt niby niemiecki "berlin chemie" firma a napisy po rusku %-D
jest jakiś środek od DNP wiele silniejszy CCCP coś takiego

ja bym se zrobił cykl jakiś na saa piękny ale szkoda kasy bo i tak chleje praktycznie dzień w dzień to tylko zaszkodzi %-D

a dietę mógłbym napisać jakie ja miałem
1. tłuszczowa
śniadanie 400-500g smażonych skrzydełek z kurczaka
2.śniadanie ok 200g makrela wędzona + pomidor
obiad smażone piersi z kurczaka ok 300g brokuły ok 200g średni pomidor (sałatka zalana oliwą z oliwek)
kolacja
kostka (300g)białego sera tłustego z oliwą z oliwek ok łyżka
do każdego posiłku jadłem łyżkę otrąb pszennych
efekt? szybki spadek wagi ale spadek siły zauważalny + ciężko opanować apetyt na węglowodany (słodycze chleb ryż makarony)
kcal nie liczyłem na tłuszczowej nie trzeba tego robić chodzi o to żeby przestawić organizm na spalanie tłuszczy (ciał ketonowych ) zamiast glukozy po jakimś czasie nawet i mózg pracuje skuteczne na ketonach
później się automatycznie mniej je bo organizm korzysta z tłuszczów które ma dostępne a ketoza sama z siebie ogranicza apetyt
najgorsze pierwsze dni
Ostatnio zmieniony 01 października 2010 przez 885, łącznie zmieniany 2 razy.
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 271 / 8 / 0
Re: Odchudzanie
Nieprzeczytany post autor: bogor »
Male sprostowanie: Mozg nie moze pracowac na ketonach, z czasem poprostu nasila sie praca szlakow glukozogennych ;) ale i tak napewno spada aktywnosc nerwowa, jednym z objawow tego, jest wlasnie fizycznie oslabienie
  • 1203 / 21 / 0
Sorki, że odkopuję trupa ale mam podobne pytania do tych, które w tym wątku już padły tyle, że dawno temu ;]

Chciałbym schudnąć gdzieś z 15kg do maja.
Przy tym zachować obecną dietę (no może z 300-500kcal mniej na dzień to dam radę). Ruchu mam tyle co w robocie (a głównie siedzę w aucie, trochę paczek podźwigam i tyle), basen raz na tydzień, rower jak jest pogoda. Rano robię sobie codziennie małą 15 minutową siłkę, trochę brzuszków, jakieś hantle i ogólne rozciąganie. Na więcej czasu mi nie starczy.

Krótko - potrzebuję jakiegoś supla, specyfiku mniej lub bardziej legalnego (ale nie fetę %-D ). Co możecie polecić na dzień dzisiejszy?

Z góry thnx.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 466 / 10 / 0
420alldaylong pisze:

Krótko - potrzebuję jakiegoś supla, specyfiku mniej lub bardziej legalnego (ale nie fetę %-D ). Co możecie polecić na dzień dzisiejszy?

Z góry thnx.
-najmocniejszy spalacz legalny to hyperlean fx7- działanie bardzo mocne nie zalecene na 1 kontakt, nie jedz wieczorem bo nie zaśniesz
-clenbuterol- nie legalny steryd anaboliczny (jeżeli masz dojście polecam to) wystepuje w formie tabletek i iniekcyjnej... Iniekcja jest o tyle lepsza ponieważ w miejscu iniekcji tłuszcz spali sie znacznie szybicje. Szereg skutków ubocznych min bezsenność. drżenie rąk

To są takie bazuki jeszcze możesz sie zastanowić nad DNP ale od tego laska ostatnio zjechała
  • 356 / 7 / 0
żarłem dnp i powiem ze w małej dawce to napewno lepiej sie czułem niż po nielegalach :D . tylko przydaje sie coś na zbicie apetyt który na dnp jest ogromny a jedzenie skutkuje praktycznie wyłącznie hektolitrami potu
  • 1203 / 21 / 0
Czy ktoś próbował walczyć z apetytem (głównie na słodkie) przy pomocy Chromu?
Jak dawkowaliście? I czy w ogóle pomogło?
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).