najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 654 / 14 / 0
Moi kochani forumowicze, (bez skojarzeń) chciałbym jeśli można dowiedzieć się jak najwięcej od was o właśnie tej konkretnej odmianie. Czy jest to raczej typowy NL czy różni się od innych NL?? Jaki plon, moc, smak, zapach itd. Może ktoś już go uprawiał? Od czego pochodzi.....po prostu wszystko co macie:)
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cinkowy »
sama zenskie kwiaty, czyli mniejsze, bez pestek czyli wieksze moc, smak i zpach.. taki sam raczej, mzoe torche mocniejszy, dobra roslinka!
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Uprawiałeś??? To że roślinki będą raczej źeńskie to wyobraź sobie ale wiedziałem jeszcze zanim je zamówiłem :-p
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: francdt »
swiatło północy w 95% są damskie kwiaty sam chodowałem ten gatunek od 1997do 2004 teraz ponownie zaczynam budować dużego boxa narazie zbieram sprzet bo pestki mam
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: demon111 »
Cinkowy pisze:
sama zenskie kwiaty, czyli mniejsze, bez pestek czyli wieksze moc, smak i zpach.. taki sam raczej, mzoe torche mocniejszy, dobra roslinka!
A mi sie wydaje że syn Rysia z Klanu to twój brat . Nie K.... przeczytajcie co matoł powypisywał , ja p..
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Co za przypadek z tego gościa hehehe :-D
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
w/g mnie to dość słaba odmiana.Do codzienego palenia sie nienadaje.Zalety to słaby zapach podczas kwitnienia i średni podczas wegu.Plony raczej niskie
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 53 / / 0
Nieprzeczytany post autor: msd »
nada sie na outa?
  • 422 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
Duża roślina, słaby zapach i jest mocna :)
  • 863 / 123 / 5
Sprawdzona, mega produktywna i mocna indica na out
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[ external image ]
ODPOWIEDZ
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.