Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 117 / 1 / 0
czy noopept może nie mieć tego "grzybowego" zapachu? zamówiłem od popularnego sprzedawcy na ebay w postaci estrów i zapachu mocno nei czuć, trudno go do czegoś nawet przywrównać, natomiast zaapoliowany pod jezykowo jest niedobry, gorzki, powoduje slinotok i trudno go pod jezykiem utrzymac
Uwaga! Użytkownik Pizarro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Występuje też bezwonny sort i niczego mu nie brakuje. Było to już pisane w wątku wielokrotnie.
Panowie, może zbierzemy dupę w troki i jakieś FAQ przygotujemy o noopepcie ? Rzuci ktoś ideami, propozycjami zagadnień etc ? Zgłaszam się na ochotnika aby to zebrać do kupy, ale pomocą nie pogardzę.
Jakby co walcie na jezushyperreal@interia.pl lub tutaj.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 19 / / 0
No i byłoby miło, gdyby ktoś z wagą ostatecznie potwierdził ile ma ta miarka 0,05, bo na pewnym forum sportowym pojawiły się koncepcje, że ~15 mg, ~30 mg, ~60 mg. Sprzedawca informował, że w okolicach 15, ale jakoś za szybki mi znika.
  • 24 / / 0
Piknik pisze:
Jak najlepiej/najefektywniej zażywać noopept w proszku?
ktoś wyżej pisał o 100% wchłanialności przy doustnym przyjęciu, także jest to prawdopodobnie bez znaczenia.

Co doradzacie na odbudowę sprawności umysłowej?
Chodzi mi o tylko te najskuteczniejsze, bo nie mogę na to przeznaczyć zbyt dużo.
  • 1252 / 4 / 0
@up

Zapraszamy do działu doping mózgu bo się zaczyna tutaj burdel robić.

Na to pytanie odpowiadaliśmy już mnóstwo razy - podstawą jest zdrowy tryb życia, zbilansowane odżywianie i suplementacja sporymi ilościami kwasów tłuszczowych omega-3 oraz lecytyną.
  • 1893 / 179 / 0
Mam pytanie, może nie do końca na temat - jak precyzyjna jest miarka 15mg dołączana do Noopeptu? Chwilowo nie mam wagi, bo zepsułem, a Noopept dojdzie wkrótce, substancje o nieco innym charakterze także ;)
  • 130 / 1 / 0
Nie można samemu zobaczyć? Wystarczy liczyć ile się przesypało miarek z całego wora (wysypywać miarkami proszek na kartkę i potem z powrotem przesypać)
  • 117 / 1 / 0
jak odczuwacie działanie noopeptu? aplikowałem już 20,40,60,100mg i działania jakoś nie czuć.
Uwaga! Użytkownik Pizarro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 1 / 0
ja zaaplikowałem godzinę temu swoją pierwszą dawkę ~60mg od braindoping i nie czuję za bardzo nic.. zaraz się biorę za naukę, mmoże będę widział jakieś zmiany wówczas.
  • 2876 / 99 / 0
Zdjecia miarek poprosze to bede mogl pomoc, rozni sprzedawcy daja rozne lyzeczki.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.