Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 382 / 24 / 0
Więcej jak przypierdolisz może wejść nieogarnięcie albo problemy z pamięcią krótkotrwałą, z pisaniem również.

Chociaż to zależy, bo np. przy dawkowaniu ok. 15mg podjęzykowo/oralnie występowały negatywne efekty, a waląc sniffem od 1 czerwonej czubatej łyżeczki do ok. 5 było tylko coraz lepiej.
  • 1957 / 230 / 0
Wczoraj pierwszy raz spróbowałem nopeptu i w nocy miałem sen we śnie, coś jak w Incepcji :D. W ogóle popierdolone te sny miałem, ale fajne : D.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 51 / 0
To ciekawe, bo ja jakiekolwiek pierwsze efekty odczułem po kilku ładnych dniach brania dawek i tak nieco większych niż zalecane - mocno szpiczaste łyżeczki do miarkowania itd. Ładowane do ryja - prosto do żołądka popite. Duża jest różnica pomiędzy sposobami podania (sniff/pod język) nie tyle pod względem czasu wejścia, bo zgaduję, że szybciej, a pod względem samego profilu działania? Cokolwiek się zmienia diametralnie?
  • 382 / 24 / 0
Walenie donosowo w moim przypadku działa dużo lepiej, pamięć, wysławianie i kojarzenie mocno podbite, kolory od razu w HD i bardzo wyraźnie poprawiony humor. W innych drogach podania, zwłaszcza przy oralnym miałem więcej negatywnych efektów chociaż nie mocno nasilonych. Z tym, że to za pewne kwestia osobnicza.
  • 847 / 282 / 0
To pewnie kwestia metabolizmu.
  • 123 / 3 / 0
AlienZombie pisze:
Walenie donosowo w moim przypadku działa dużo lepiej, pamięć, wysławianie i kojarzenie mocno podbite, kolory od razu w HD i bardzo wyraźnie poprawiony humor. W innych drogach podania, zwłaszcza przy oralnym miałem więcej negatywnych efektów chociaż nie mocno nasilonych. Z tym, że to za pewne kwestia osobnicza.
A bolał Cię kinol przy tym? Bo chyba też zmienię drogę podania, oralnie nie czuję pozytywnych efektów.
  • 86 / 5 / 0
Jak dziala nikotyna na noopepcie? Na piracetamie przestawała działać, dawała dziwną zamułke i efekty podobne do lekkiego przytrucia
  • 640 / 118 / 0
Ja nie poczułem żadnej różnicy, może poza tym, że więcej liquidu szło. Ale raczej ze względu na podniesioną nerwowość, a nie działanie noopeptu samo w sobie.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Po wzięciu 5-10mg podjezykowo ciśnienie w górę, tętno w górę, wazo lekkie i potliwość na wejściu, oslabienie fizyczne/slabosc miesni... niby w ubocznych sa te objawy, mial ktos tak? Jak je zniwelowac :/ hmm? Sort od polskiego zdrowego sprzedawcy, jebie skarpetą

Noopept zdecydowanie dziala. Lepsza koncentracja, uspokojenie/chill/zdecydowana poprawa w kontaktach miedzyludzkich/brak spin w "socialu", humor zdecydowanie na + ( i uswiadomienie sobie chyba deprechy), lekka sadysfakcja z wykonywanych zadan i parcia w swoich pracach do przodu, tylko problem z kardio na wejsciu noopa,
  • 26 / 2 / 0
Dzisiaj odebrałem zamówiony wcześniej noopept w postaci [cut] o smaku mentolowym, z tego co producent deklaruje jest to rozpuszczone 1o mg/ 0.5 ml czyli jedna krople , dokładnie tyle zaaplikowałem pod język jak na_razie działanie moim zdaniem zamulająco -otępiające. jak patrze w telewizor to rozmazuje mi się obraz i tekst. opisze więcej w trakcie dłuższego stosowania..
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2016 przez 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: reklama, pisownia
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.