Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 382 / 24 / 0
Więcej jak przypierdolisz może wejść nieogarnięcie albo problemy z pamięcią krótkotrwałą, z pisaniem również.

Chociaż to zależy, bo np. przy dawkowaniu ok. 15mg podjęzykowo/oralnie występowały negatywne efekty, a waląc sniffem od 1 czerwonej czubatej łyżeczki do ok. 5 było tylko coraz lepiej.
  • 1957 / 230 / 0
Wczoraj pierwszy raz spróbowałem nopeptu i w nocy miałem sen we śnie, coś jak w Incepcji :D. W ogóle popierdolone te sny miałem, ale fajne : D.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 51 / 0
To ciekawe, bo ja jakiekolwiek pierwsze efekty odczułem po kilku ładnych dniach brania dawek i tak nieco większych niż zalecane - mocno szpiczaste łyżeczki do miarkowania itd. Ładowane do ryja - prosto do żołądka popite. Duża jest różnica pomiędzy sposobami podania (sniff/pod język) nie tyle pod względem czasu wejścia, bo zgaduję, że szybciej, a pod względem samego profilu działania? Cokolwiek się zmienia diametralnie?
  • 382 / 24 / 0
Walenie donosowo w moim przypadku działa dużo lepiej, pamięć, wysławianie i kojarzenie mocno podbite, kolory od razu w HD i bardzo wyraźnie poprawiony humor. W innych drogach podania, zwłaszcza przy oralnym miałem więcej negatywnych efektów chociaż nie mocno nasilonych. Z tym, że to za pewne kwestia osobnicza.
  • 847 / 282 / 0
To pewnie kwestia metabolizmu.
  • 123 / 3 / 0
AlienZombie pisze:
Walenie donosowo w moim przypadku działa dużo lepiej, pamięć, wysławianie i kojarzenie mocno podbite, kolory od razu w HD i bardzo wyraźnie poprawiony humor. W innych drogach podania, zwłaszcza przy oralnym miałem więcej negatywnych efektów chociaż nie mocno nasilonych. Z tym, że to za pewne kwestia osobnicza.
A bolał Cię kinol przy tym? Bo chyba też zmienię drogę podania, oralnie nie czuję pozytywnych efektów.
  • 86 / 5 / 0
Jak dziala nikotyna na noopepcie? Na piracetamie przestawała działać, dawała dziwną zamułke i efekty podobne do lekkiego przytrucia
  • 640 / 118 / 0
Ja nie poczułem żadnej różnicy, może poza tym, że więcej liquidu szło. Ale raczej ze względu na podniesioną nerwowość, a nie działanie noopeptu samo w sobie.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Po wzięciu 5-10mg podjezykowo ciśnienie w górę, tętno w górę, wazo lekkie i potliwość na wejściu, oslabienie fizyczne/slabosc miesni... niby w ubocznych sa te objawy, mial ktos tak? Jak je zniwelowac :/ hmm? Sort od polskiego zdrowego sprzedawcy, jebie skarpetą

Noopept zdecydowanie dziala. Lepsza koncentracja, uspokojenie/chill/zdecydowana poprawa w kontaktach miedzyludzkich/brak spin w "socialu", humor zdecydowanie na + ( i uswiadomienie sobie chyba deprechy), lekka sadysfakcja z wykonywanych zadan i parcia w swoich pracach do przodu, tylko problem z kardio na wejsciu noopa,
  • 26 / 2 / 0
Dzisiaj odebrałem zamówiony wcześniej noopept w postaci [cut] o smaku mentolowym, z tego co producent deklaruje jest to rozpuszczone 1o mg/ 0.5 ml czyli jedna krople , dokładnie tyle zaaplikowałem pod język jak na_razie działanie moim zdaniem zamulająco -otępiające. jak patrze w telewizor to rozmazuje mi się obraz i tekst. opisze więcej w trakcie dłuższego stosowania..
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2016 przez 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: reklama, pisownia
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.