Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
Planuje zacząć go brać i nie wiem czy zamawiać.
I jak się go bierze najlepiej? Można dla ułatwienia wrzucać 20 mg do wody i pić?
trebacz [] pisze: I jak się go bierze najlepiej? Można dla ułatwienia wrzucać 20 mg do wody i pić?
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
BTW na dniach zaczynam się też suplementować johimbiną, chyba nie będą się kłócić co ?
Po dzisiejszym robię przerwę
Masz podrabiane w prochu z allegro, tak?
Proponuję 60mg / doba podzielona na 2-3 porcje.
Aż tak wiele ? Zamierzałem pojeść parę dni po 15mg x 2 dziennie, żeby zobaczyć jak się organizm będzie zachowywać, a potem zwiększyć do 3 x dziennie.
Po dzisiejszym robię przerwę
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.