Shmerz pisze:Rzeklem, drugie glowy powyrastają i umrzemy :-(szkuciok91 pisze: Czekam tylko na 40-50 stronę tego tematu jak zaczną się wypowiadać geniusze na których noopept już nie działa, a ich mózg śmiga na zwolnionych obrotach :)
Potwierdzam, laknienie u mnie tak samo jak u Syna Bożego.
A zauważyliście problemy z trawieniem, bóle brzucha? Zastanawiam się, czy z ich powodu zrezygnować. I czy są z powodu noopeptu. Nic innego nie biorę, a jest ciężko, nie wyobrażam sobie takiego miesiaca.
Przepaść między piracetamem a noopeptem jest gigantyczna.
Tego nie zauważyłem, jedynie łaknienie - głodny nie jestem i tyle.
Błagam was, nie spamujcie mi skrzynki. Oryginalny, ruski można dostać na allegro w cenie 70 zł / paczka. Gościu jeździ i przy okazji osobiście sprowadza w ilościach detalicznych.
Ten magiczny ze srebrnej sakwy również działa, duże dawki są wyraźnie stymulujące (brak łaknienia, więcej energii, szybsza akcja serca).
Objawia się to przede wszystkim szybszym czasem reakcji. Jak dotąd chyba najbardziej nienachalna, dobrze ukierunkowana i pozbawiona zejścia stymulacja jaką było mi dane doświadczyć. Nie jest przy tym mocna ale to ma działać na zasadzie silnego suplementu a nie środka doraźnego. Poza tym dawki poniżej 60mg / doba nie dają najmniejszych zauważalnych skutków negatywnych.
Kupowałem już mnóstwo magicznych roślinek ale porządna dawka lecytyny + naturalnego omega 3 (picie tranu / lnianego) i noopept wychodzą niezwykle tanio (nawet 100 zł / msc) i przy tym faktycznie działają.
noopept 30mg
sulbutiamina 200mg
picamilon 100mg
od dwóch do trzech razy dziennie?
Szkuciok masz jakies info czemu pira jest wycofywany ?
natomiast co do skutków ubocznych to panowie przyjrzyjcie się temu co jecie i pijecie, zdziwilibyscie się jaki tam syf się znajduje więc moim zdaniem noopept juz niewiele moze zaszkodzic ;-)
Po dzisiejszym robię przerwę
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.