ODPOWIEDZ
  • 361 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Darksouled »
Poniewaz pod moim mikroskopem nic nie moglem zobaczyc postanowilem przeprowadzic najbardziej profesjonalne i naukowe testy :]

uciolem malutkiego topka takiego no co wogole wygladal jak 3 ziarna na patyku,
oddzielilem ziarna od kilku nedznych mini kwiatkow i listkow

i przeprowadzilem 2 testy

~1 doszedlem do wniosku ze dojrzale nasiona = dojrzala roslina, tak wiec wrzucilem nasiona na patelnie i patrzylem czy beda strzelac
3 na 3 nasiona strzelily tworzadz dobry POPweed (to od popcornu jakby ktos nie zrozumial mojego niesmiesznego zartu pisanego po 2 tescie :P) ktory oczywiscie zjadlem

~2 wjebalem kwiaty do mikrofali ususzylem chwilke calosc zbilem w rurke i spizgalem :D (tego testu nie probujcie sami w domu poniewaz ja jestem naukowcem i musialem go wykonac... taka praca)....
no i musze przyznac ze ciutke sie spizgalem ale to mnie nie satysfakcjonuje bo gdybym spalil taka rurke kupnego to bym byl 3 do 8 razy bardziej porobiony

tak wiec zostaje przy wersji ze poczekam do lutego ze scieciem
  • 361 / 2 / 0
Doradzcie mi co lepiej kupic zfeminizowana white widowke posadzic 2 i zrobic siatke tak jak w poprzednim zalozeniu.
Czy Kupic niezfeminizowana Santa Marie i miec jedną w boxie (bo podobno jest rozlozysta i sie daje 9 na metr kwadratowy wiec u mnie by musiala byc jedna)??
  • 361 / 2 / 0
Doradzi mi ktos cos w koncu? bo juz sie nawet zastanawiam nad low riderem mialbym przy okazji na outdoor i moglbym trzymac w ogrodku bo jest niski to mi sie sasiedzi nie polapia. a jakbym posial 2 metrowe drzewko bonsai to mnie sasiad odrazu na psy podjebie (bo ja go kiedys podjebalem ze pozar robil xD zamiast wyciac haszcze normalnie jak czlowiek kosiarkom) :P I jeszcze raz ponowie pytanie czy te nasiona ktore mi powstaly z tego herma nadadza sie na cos wogole?? wysiac je gdzies w lesie dla eksperymentu?? czy darowac sobie odrazu i wyjebac je do smieci albo zrobic popcorn? W razie jakby sie nadawaly do czegos i ktos chcialby to sprawdzic ze mna to moge kilka nasion odstąpic i wyslac jedyne co bede chcial w zamian to fotorelacje :P
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Butterfly »
Hej,
No więc wszystko zależy od tego ile masz miejsca x] do growboxa najlepiej władować femke bo masz pewność że będzie z tego pożytek, a na ogródek lowrider był by dobry.
A właśnie najważniejsze - jeżeli kupujesz nasionka to lepiej kupuj z http://cannabis.fr.pl/ <-- 100% satysfakcji
Nasiona drogie ale jak sam wcześniej pisałes lepiej władować więcej w pestki x]
Ja zamawiałem kiedyś stamtąd Cindy'99 i dostałem 2 feminizowane nasionka WW gratis x] i taką fajną gazetke po angielsku o sadzeniu zielska "Soft Secrets" czy jakoś tak sie zwała.
W tym roku też tam będę robił zakupy, mianowicie zastanawiałem się nad Easy Sativą i Lowriderem x] ...może w tym roku również dostanę 2 WW gratis x))
  • 361 / 2 / 0
Dorzucam fotki coby wam sie nie nudzilo :D

http://i111.photobucket.com/albums/n135 ... 1169038495

http://i111.photobucket.com/albums/n135 ... 1169038526

Roslina ostatnio zaczela liscie zrzucac ale mi to nie przeszkadza mam co palic do smaku przynajmniej ;]

a tutaj jeszcze zdjecie takiego malego big buda co juz sie nie moze doczekac iscia na parapet :D a pozniej do lasu

http://i111.photobucket.com/albums/n135 ... 1169038619
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Zasadź coś innego ;) tyle he
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 2 / 0
ehh chetnie posadze cos innego :D tylko mi powiedz co!
A tak serio to czekam tylko na zastrzyk funduszy ;] zeby cos kupic
Tylko kto mi sie bedzie opiekowal plantami jak na 2 miechy wyjade do pracy we wakacje o_O
Mojej matce nie podejdzie podlewanie moich "Rosiczek" (taki kit poszedl w pierwszej wersji ale teraz juz jest doedukowana nawet wie juz ze lisci sie nie pali tylko topki xD a co szczerosc to podstawa w relacjach matka-syn)
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOOOOŃ »
dobrze tylko przygotuj ziemie pod roslinke i powinna dac rade. No chyba ze bedzie strasznie sucho tak jak w tym roku to beda po prostu slabiej rosly bez podlewania ale nie zgina:)
  • 361 / 2 / 0
Moja roslina zaczela umierac i to tak konkretnie bo na poczatku gubila tlyko liscie te dolne a teraz zaczely kisnąć nawet te nowe na poczatku sie tym nie przejmowalem bo myslalem ze dozyje do konca kwitnienia ale teraz zaczely liscie umierac o wiele szybciej

nie wiem co jest myslalem ze to mzoe dlatego ze ona juz umiera bo tak poprostu skonczyla kwitnac ale przeciez ona kwitnie niecale 7 tygodni dopiero a powinna 8/9 chociaz z drugiej strony pistilsy czy jak to sie tam zwie juz dawno prawie wszystkie zbrazowialy

Robic Harvesta???
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2007 przez Darksouled, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 361 / 2 / 0
juz po harvescie :D teraz sie menda suszy w kartonie z wiatraczkiem od kompa i zobaczymy co z tego wyjdzie :P
jak sa jacys chetni na powstale nasiona w co watpie to napiszcie
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.