Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1997 / 120 / 0
ja też nie lubię spać po opio. Ale głównie z tego powodu, że szkoda mi fazy na spanie. Jak już wydałem ten hajs na hel, to chcę coś z tego mieć. Poa tym, bardzo dobrze mi idą konktaty społeczne po opio, znika gdzieś nieśmiałość itp. A przede wszystkim znika to pierdolone poczucie wyższości i "nie mam z wami o czym rozmaiwać debile".

ps - szkarłatny - zdjęcie w avatarze bieżące? Z tego roku? :)
  • 238 / 1 / 0
jacok pisze:
A przede wszystkim znika to pierdolone poczucie wyższości i "nie mam z wami o czym rozmaiwać debile".
hehe, to prawda.
jestem zwolenniczką noddowania, ale - nie powiem - świetnie się też rozmawia z ludźmi w tym stanie, o ile oczywiście nie jest na tyle mocno, że oczy niekontrolowanie mi się zamykają ;] czasem jest ochota na to, czasem na to, z przewagą zapadania w półsen :-)
  • 1611 / 34 / 0
befree pisze:
.Tez bym chętnie wycisnął wiecej z tego co mam..
Do trampka benzo (ja lubię 0,5mg alpry) - znika trampkowy spid i łatwiej zapaść w quasi-nodding.
Najprzyjemniejszy stan miałem dodatkowo po małym buszku.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 432 / 1 / 0
Heh doświadczyłem dziś małego noddingu po morfinie..... w trakcie jak maine liebe zaspokajała mnie oralnie :blush: dosyć komiczna sytuacja "budzisz się" i nie ogarniasz przez chwile co jest grane ... (a w "fachu" jest dobra od razu mówie, żeby nie było :cheesy: )
  • 209 / 3 / 0
jacok pisze:
ps - szkarłatny - zdjęcie w avatarze bieżące? Z tego roku? :)

Wszystko jest w rozkwicie...
Niektórzy już bez kwiatów...
około 20 dni pierwszy suchy..
Już pierwsze telefony osób ze wsi,
że by przyszedłem za trzy tygodnie....
Mam jeszcze pełny balkon i garaż,
musimy znaleźć miejsce ;]

Słowacja...
[ external image ]
[ external image ]

'sp'
  • 370 / 21 / 0
Maskaradore pisze:
befree pisze:
.Tez bym chętnie wycisnął wiecej z tego co mam..
Do trampka benzo (ja lubię 0,5mg alpry) - znika trampkowy spid i łatwiej zapaść w quasi-nodding.
Najprzyjemniejszy stan miałem dodatkowo po małym buszku.
Trampkowy spid jest bardzo przyjemny, do tego jeszcze kawka i zadna praca do wykonania w tomu, czy interakcja z czlowiekiem nie sprawia zadnego problemu (szczegolnie kiedy puka sie ow specyfik), a kiedy ten 'rush' minie, nie ma nic przyjemniejszego niz zalec na lezu z ukochana osoba, ogladac film, sluchac muzyki etc
Swoja droga - przynajmniej u mnie po zjedzeniu do tramca takiego np alpra to pobudzenie ni jest cale takie przytlumione. Wyjatkiem jest chyba chcec wprawienia sie w stan totalnego udupienia owa substancja - wtedy tylko nod w lozeczku i od czasu do czasu papierosek. Ale do takich zabaw, przy dosyc rozwinietej tolerancji do tego 2,5g tramca obowiazkowo - conajmniej 8 mg klona. I nie - od bardzo dlugiego czasu nie mialem przygow z trampkiem - uprzedzajac wszystkie pytania.
Dobra do takich dluuuuuuuuuuugich nodow jest imho buprenorfina. Pamietam, kiedy poszlismy na film do kina hiper 3d na niejakiego avatara, i moge powiedziec wam, ze takie 3d to badziewnym oklularkom z kina do piet nie dorasta. Nawet mimo tego, ze film sam w sobie niezbyt porywajacy...
  • 1611 / 34 / 0
W zasadzie powinienem napisać lubiłem, gdyż trampka z alprą staram się nie mieszać, bo alpra zbija euforię (no i mnie przynajmniej - usypia) - tramal wg nie do nodów dobry tylko do ludzi i do działania, gadania najlepiej.

Do nodów morfina :heart: ...tylko nie można być zbyć zmęczonym, aby nie zasnąć przypadkiem.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 370 / 21 / 0
Maskaradore pisze:
W zasadzie powinienem napisać lubiłem, gdyż trampka z alprą staram się nie mieszać, bo alpra zbija euforię (no i mnie przynajmniej - usypia) - tramal wg nie do nodów dobry tylko do ludzi i do działania, gadania najlepiej.

Do nodów morfina :heart: ...tylko nie można być zbyć zmęczonym, aby nie zasnąć przypadkiem.
Prawda, morfina genialna, ale ja cenie sobie tez dlugosc dzialania. Alpra z kolei bardzo slabo mnie usypia, bardziej euforyzuje (dlatego z reszta jest moim ulubionym benzo). Wada morfiny z wiadomego miejsca jest jedynie to, ze jest w formie MST, wiec bardzo ciezko bedzie to zacetylowac do helu. Szkoda ze o sevredolu ani widu, ani slychu.
A co do zasypiania - wszystko jest kwestia organizmu. Ja jako czlowiek majacy klopoty ze snem nie mam az takich problemow z utrzymaniem cienkiej granicy miedzy nodem a snem. Co innego ktos inny mi najblizszy - jej ulubionym hobby jest spanie niezaleznie od stanu w jakim jest. Ale to takie urocze :heart:
A co do trampka - faktycznie dawkach 1-1,5g bardzo nadaje sie do ludzi, ale konskie dawki potrafia dac na prawde solidne nody, i to na dluuuuuuuugi czas. Powinienes kiedys sprobowac ;) W ogole tak sobie myslelismy, ze mozna cie rozdziewiczyc, jakkolwiek by to nie brzmialo. Na dniach moze byc fen, bardzo bylbym ciekaw twojego zdania o nim, drogi kolego! :-D
  • 327 / 6 / 0
ja nie widzę żadnej sprzeczności między pobudzającym działaniem opio a nodowaniem, u mnie są to kolejne fazy: najpierw kilka godzin radosnej hiperaktywności a dopiero na koniec nodowanie, oczywiście to nie działa przy ćwiarze iv, która to zwala mnie z nóg natychmiastowo i są tylko nody, intensywne ale krótkie, najlepiej jednak dorzucać trampka przez cały dzień, pracować w stanie miłego i delikatnego pobudzenia a na koniec spalić trochę brałna i walnąć się na wznak.... miodzio :zzz:
  • 28 / / 0
Uwielbiam noddować po Trampkach ;P Pewnego czasu wieczorem wziąłem go sporo (nie pamięam ile dokładnie, do tego w tym samym czasie z 3 tabletki Afobamu 0,25), wieczorem było bardzo miło, ale to, co działo się rano... Obudziłem się około 7, zjadłem śniadanie, wyszedłem z psem na dwór, po powrocie chciało mi się trochę spać, więc walnąłęm się do łóżka i jak mnie znienacka nodding nie złapał (a nic wcześniej nie dorzucałem)... Było tak przyjemnie, że nigdy bym go nie przerwał, mógłby trwać wiecznie. :heart: W tym tygodniu powtórka z rozrywki, tylko nie mam benzo już, muszę mniej Trampka walnąć ;(
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.