Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Ziben pisze:Łysice mają charakterystyczny zapach
tak mi przyszło propos węchu, że we Francji mają tresowane świnie do szukania trufli
jakby ktoś chciał wykorzystać pomysł to podpowiadam, że trzeba ją pewnie pilnować, żeby nie wyjadała bo zacznie halucynować po 2giej wyżartej "rodzince" i do niczego się już nie przyda w tym dniu
wydaje mi się, że jak ktoś się nie zna to najlepiej obczaić fotografie i nimi się kierować - jest tego tyle na necie...grzybków które by były naprawdę podobne też w sumie nie ma - albo mają ten "cycek" i bardzo rozłożony kapelusz albo są jakieś duże albo nie rosną na łące tylko jakoś w lesie bardziej - trzeba naprawdę mieć słabą pamięć , żeby nie zapamiętać jak wyglądają "te jedyne" i gdzie tego szukać
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Ostatni delikwent, jak widać, rósł nawet z łysiczkami w jednej kępie.
Foty z Archiwum ŁK
https://www.dropbox.com/s/7c4m0z3cbqsip ... 0.JPG?dl=0
- Hurrra będę wielką artystką!!!
Z psytrance od 2012 roku.
Jestem odklejona.
pokolenie Ł.K. pisze:Mówisz i masz :-)
[ external image ]
Korzystając z okazji zadam jeszcze pytanie:
Czy łysiczka może mieć jasno brązowe blaszki?
Cyjanek Potasu pisze:
Czyli ten po lewej to łysiczka, mam rację?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.