Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 608 / 57 / 0
Chujowe, szkoda klamy, robi troche lepiej od kofeiny. Nie ma podbicia do hexenu(którego swoją drogą nie lubie). Rychły koniec ery rc. Pora zacząć normalne życie - w sensie przerzucić sie na sajko i mdma
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 9201 / 1802 / 2
Jaki znow koniec ery rc?
Bo chinczycy na szybko zsyntezowali 1-2 zwiazki...

Takich niewypałow było setki i bedzie kolejne setki.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 708 / 24 / 0
Tylko ponoć dawki tego to 100+ wtedy ponoć świetnie działa.
  • 9201 / 1802 / 2
Nie bardzo.
Generalnie tego wynalazku sa 3 wersje.
2 z nich nieaktywne, 3 moze posmyra.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 608 / 57 / 0
Ta co żrałem to smyrało kapke, ale wapo smakowało jak niedojebany nep przepierdolony z kofeiną ze śmietnika, a co za tym idzie dusił jak dmt, ale bez fajnych efektów. Co do klamy to rozpierdala ładnie, nawet gorzej niż cmc'ki. Aaaaa i jeszcze po wapo pozostawał ten niedojebany posmak. Uważam, że za ketony już nie warto się brać. Nadchodzi era piperazyn. A tak wgl to najlepiej nic nie ćpać. Chyba, że prać sie kołami, koła warto. Sajko w sumie też, ehhh
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 4 / 1 / 0
Zamówiłem od sprawdzonego fedora ostatnio.
Klama zapchana i nie mogłem przez kilka godzin odetkać nosa jakieś 200mg sniffem przerobiłem w 30min i oprócz łez w oczach i zaczerwnionych oczu nic oprócz lekkiego spięcia i takiego przyebania na bani nie czułem tak więc zjadłem spora ilość benzo a resztę tego gówna wyrzuciłem do klopa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
100 kg narkotyków na posesji. Były zakopane w ziemi

Policjanci z Nidzicy (woj. warmińsko-mazurskie) odkryli na jednej z posesji w powiecie mławskim około 100 kilogramów różnego rodzaju substancji sypkich i płynnych, narkotyków oraz środków służących do ich produkcji. Zatrzymano 51-latka, który już usłyszał zarzuty i trafił do aresztu na 3 miesiące. Grozi mu kara nawet 12 lat więzienia.

Czy pacjenci używający medycznej marihuany mogą bezpiecznie prowadzić samochód? Wyniki zaskakują

Używanie marihuany do celów medycznych budzi kontrowersje, zwłaszcza w kontekście prowadzenia pojazdów. Obowiązujące w Polsce przepisy przewidują zerową tolerancję dla THC we krwi kierowcy, co oznacza, że pacjent leczony konopiami może stracić prawo jazdy, nawet jeśli nie jest pod wpływem. Badanie przeprowadzono w Queensland, w Australii – regionie, w którym obowiązują surowe przepisy dotyczące prowadzenia pojazdów pod wpływem THC.

Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Nadchodzą radykalne zmiany

Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Niemcy, które niedawno zalegalizowały częściowo marihuanę, mogą wkrótce stanąć przed rewizją tej ustawy. Choć proces legalizacji przyniósł zmiany, które na początku zostały entuzjastycznie przyjęte, obecnie pojawiają się poważne wątpliwości i głosy krytyki ze strony niektórych polityków. W ostatnich dniach, reprezentanci partii CDU/CSU ogłosili, że będą dążyć do anulowania lub przynajmniej zmiany przepisów dotyczących legalizacji canabis. Co takiego nie spodobało się przeciwnikom tej ustawy? Jakie zmiany mogą nadejść w najbliższej przyszłości?