Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 608 / 59 / 0
Chujowe, szkoda klamy, robi troche lepiej od kofeiny. Nie ma podbicia do hexenu(którego swoją drogą nie lubie). Rychły koniec ery rc. Pora zacząć normalne życie - w sensie przerzucić sie na sajko i mdma
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 9460 / 1855 / 2
Jaki znow koniec ery rc?
Bo chinczycy na szybko zsyntezowali 1-2 zwiazki...

Takich niewypałow było setki i bedzie kolejne setki.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 708 / 25 / 0
Tylko ponoć dawki tego to 100+ wtedy ponoć świetnie działa.
  • 9460 / 1855 / 2
Nie bardzo.
Generalnie tego wynalazku sa 3 wersje.
2 z nich nieaktywne, 3 moze posmyra.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 608 / 59 / 0
Ta co żrałem to smyrało kapke, ale wapo smakowało jak niedojebany nep przepierdolony z kofeiną ze śmietnika, a co za tym idzie dusił jak dmt, ale bez fajnych efektów. Co do klamy to rozpierdala ładnie, nawet gorzej niż cmc'ki. Aaaaa i jeszcze po wapo pozostawał ten niedojebany posmak. Uważam, że za ketony już nie warto się brać. Nadchodzi era piperazyn. A tak wgl to najlepiej nic nie ćpać. Chyba, że prać sie kołami, koła warto. Sajko w sumie też, ehhh
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 4 / 1 / 0
Zamówiłem od sprawdzonego fedora ostatnio.
Klama zapchana i nie mogłem przez kilka godzin odetkać nosa jakieś 200mg sniffem przerobiłem w 30min i oprócz łez w oczach i zaczerwnionych oczu nic oprócz lekkiego spięcia i takiego przyebania na bani nie czułem tak więc zjadłem spora ilość benzo a resztę tego gówna wyrzuciłem do klopa
ODPOWIEDZ
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.