Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 2569 / 531 / 0
NB-DMT, tudzież N,N-Dimethyl-tert-butyl-3-(2-aminoethyl) 1H-indole-1-carboxylate to związek bardzo świeży. Legalny w Niemczech. Związek jest prodrugiem DMT.

Spekuluje się, iż po podgrzaniu do odpowiedniej temperatury związek ulega rozpadowi i działa jak zwyczajne N,N-DMT.
Ktoś już planuje testy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 98 / 2
Szkoda zachodu i myśle że nawet nie warto zakładać temu osobnego tematu, skoro od razu sie to przekształca w N,N-DMT. Poza tym drogie jak sukinsyn.. Normalne DMT jest tańsze niż to
  • 2569 / 531 / 0
@izopropylofenidat Ja widziałem 85e/1g, dosyć drogo, fakt. Ale przewaga polega na tym, że np. w Niemczech jest legalne.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 751 / 111 / 0
a ja u kosmity starego widzę gieta za 350 i ćwiartke za stówe pln

też mnie ten temat kusi i szukam więcej informacji
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 693 / 435 / 0
Bezsensu, są markety na których dmt lata po 200, tutaj płacicie 400...
Uwaga! Użytkownik tosieniedzieje nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.