Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 2620 / 548 / 0
NB-DMT, tudzież N,N-Dimethyl-tert-butyl-3-(2-aminoethyl) 1H-indole-1-carboxylate to związek bardzo świeży. Legalny w Niemczech. Związek jest prodrugiem DMT.

Spekuluje się, iż po podgrzaniu do odpowiedniej temperatury związek ulega rozpadowi i działa jak zwyczajne N,N-DMT.
Ktoś już planuje testy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 330 / 100 / 2
Szkoda zachodu i myśle że nawet nie warto zakładać temu osobnego tematu, skoro od razu sie to przekształca w N,N-DMT. Poza tym drogie jak sukinsyn.. Normalne DMT jest tańsze niż to
  • 2620 / 548 / 0
@izopropylofenidat Ja widziałem 85e/1g, dosyć drogo, fakt. Ale przewaga polega na tym, że np. w Niemczech jest legalne.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 757 / 114 / 0
a ja u kosmity starego widzę gieta za 350 i ćwiartke za stówe pln

też mnie ten temat kusi i szukam więcej informacji
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 772 / 443 / 0
Bezsensu, są markety na których dmt lata po 200, tutaj płacicie 400...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.