Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 2578 / 535 / 0
NB-DMT, tudzież N,N-Dimethyl-tert-butyl-3-(2-aminoethyl) 1H-indole-1-carboxylate to związek bardzo świeży. Legalny w Niemczech. Związek jest prodrugiem DMT.

Spekuluje się, iż po podgrzaniu do odpowiedniej temperatury związek ulega rozpadowi i działa jak zwyczajne N,N-DMT.
Ktoś już planuje testy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 327 / 99 / 2
Szkoda zachodu i myśle że nawet nie warto zakładać temu osobnego tematu, skoro od razu sie to przekształca w N,N-DMT. Poza tym drogie jak sukinsyn.. Normalne DMT jest tańsze niż to
  • 2578 / 535 / 0
@izopropylofenidat Ja widziałem 85e/1g, dosyć drogo, fakt. Ale przewaga polega na tym, że np. w Niemczech jest legalne.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 757 / 113 / 0
a ja u kosmity starego widzę gieta za 350 i ćwiartke za stówe pln

też mnie ten temat kusi i szukam więcej informacji
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 731 / 436 / 0
Bezsensu, są markety na których dmt lata po 200, tutaj płacicie 400...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.