Spekuluje się, iż po podgrzaniu do odpowiedniej temperatury związek ulega rozpadowi i działa jak zwyczajne N,N-DMT.
Ktoś już planuje testy?
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
też mnie ten temat kusi i szukam więcej informacji
Polecam vapować - 35mg vapo sreberko dało TO coś.
Ale... Nagle pojawił się klasycznie Zygmunt Chajzer z tłumem ludzi i słyszałem jak krzyczą:
Idź na całość! Idź na całość!
60 albo 70 (bo nie pamiętam na dwa razy sypałem i nie wiem czy dobrze dodałem ale tyle albo tyle) 60 albo 70mg nb-dmt vapo...
Powiem tak. Nie bawię się w to od wczoraj, nie raz zajebałem tyle alfy na strzała, że po prostu leżałem pogodzony, że to koniec, nie raz przegiąłem, ale to...
To nie był badtrip... To nie były halucynacje... To było coś co jeszcze teraz wywołuje dreszcze... Nie mogę powiedzieć co dokładnie widziałem. Ale mogę powiedzieć, że widziałem niebyt, czułem strach przed nim, jednocześnie respekt, szacunek i miłość.
Naprawdę mocne przeżycie. Takie ilości to tylko dla ciut doświadczonych w używkach, bo laik ląduje w psychiatryku co nie.
W chuj aktywne gówno. 35-40mg wystarczy.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.