chcialem sie dowiedziec czy krolicze/kurze "bobki" sa dobrym nawozem dla roslinki ? prosze o porady z gory wielkie dzieki ;-)
nie pytaj w jakich dwakach bo nie wiem ale ja tak robilem w tamtym roku:
troszke pokruszonego kuraka na sput butelki 1,5 l Żywca warstwa okolo 4 cm zalewalem to woda pare razy wstrzasnelem zostawialem na dwa dni i podlewalem.....
ganjasmoker=) pisze: a do gleby byly by dobre i w jakich ilosciach ?
jak najbardziej TAK!
Najlepiej jak bys zrobil tak jak ja czyli gdy przygotowujesz miejscowke pod krzaczka, wykopales juz dol to na sput dolka zuc tak na oko okolo 2-3 plack krowie lub wysyp kurzaka do tego daj szklanke dolmitu i ladnie wszystko pomieszaj zasyp wszystko i na to daj sadzonke ;) gdy krzak juz rosnie i jest stosunkowo duzy tez mozesz dac na obkolo lydki troche gowienka ;)
Pozdrawiam
Krowiek raczej chyba nie da sie popalic a jzu napewno jak dasz go na dosyc gleboko ja kopie dol na okolo 2 szpadle glebokosci a konopka nie ma duzych korzeni wiec o nic sie nie martwie tym bardziej ze rok temu dawalem kurzaka i nic im sie nie stalo a podobno mocniejszy jest ;p
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.