Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
Nasz blog
Nieprzeczytany post autor: feminae »
http://politoxyinterzonemaniax.blogspot.com

Powyżej link. Zapraszam do wymiany zdań. Jesteśmy dorośli jeśli chodzi o sprawy dojrzałości i chcemy się podzielić i jestesmy ciekawi opini. NIe zależy nam na opiniach samych pozytywych, ani dostaniu ie do progamu pani drzyzgi. Zapraszamy.
  • 915 / 4 / 0
Re: Nasz blog
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Nie nakarmimy Cię zainteresowaniem, egoszmato.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Nie rozumiem Ciebie zbytnio. Tam są suche fakty nic poza tym, a jeśli chcielibyśmy podbudować swojego ego to raczej byłoby to w innej formie. Wydaje mi się, że to chyba dobrze, że (o ile nie jesteś uświadomiony na temat propagandy narkotykowej typu np:hyperreal), opisuje się subiektywne odczucia które z czasem i na bieżąco można poddać weryfikacji.
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
feydewey pisze:
Nie nakarmimy Cię zainteresowaniem, egoszmato.
Lubię Cię!
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
a zdubluje se post z Tasiemca:
Przez Ciebie masturbacja nigdy już nie będzie taka sama.
To chyba jeden z większych komplementów jakie kobieta może od faceta usłyszeć - że będzie jechał pamięciówkę z projekcją swojej wybranki ^_^ Ja tu dostrzegam piękny brudny romantyzm - seks, mef, skrzywione sumienie, zwichnięte emocje, ale mocne w swej esencji seksu :-)

tak jak te latające mrówki - dostają skrzydeł, ruchają ile mogą i umierają...
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 26 / 1 / 0
Oczywiście blog dopiero się rozwija. Nabiera powoli wielowątkowości z jednym tematem przewodnim. Zachecam do czytania i komentowania, można prowadzić swobodną wymiane zdań bez naszej ingerecji w moderacje. Niech jakoś to nasze niszowe środowisko się rozwija, bez kreatywności ciągle jesteśmy w ciemnej dupie i w gruncie rzeczy sami tworzymy podziały. Postaram sie niedługo wrzucić kilka faq odnośnie rc. Jeden zamieszony został na innym forum ze względu na oddanie całych wątków na tym forum w ręce MB. Komercyjność niektórych zabiegów na hyperrealu stała się uciążliwia. Site for freedom to juz dawno nie jest, ale wciąż jest to najbardziej wartościowe forum poświęcone tejże tematyce.
  • 355 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lse292 »
Widze ze konkurencja powstaje, wsumie mysle ze jeszcze jedna polska strona jak hyperreal fajnie jak by powstala
  • 3127 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Ćpacie same chujowe dragi, z "ćpuńskim seksem" na czele.

Zieeeew.
High, how are you?
  • 26 / 1 / 0
Dzisiaj wrzuciłem link do schrammu i soundtrack, jeśli ktoś lubi to niech tam zajrzy. Muzyka do tego filmu jest naprawde ciężko dostępna. Faktycznie czasem jest nudzący, ale to dopiero debiut w tego typu przedsięwzięciu. Kreatywność, nawet jeśli jest praktycznie znikoma, to też troszke powinna być doceniana. Po miesiącu myśle, że blog dostatnie ogłady i każdy poprzez tagi znajdzie cos co go może zainteresować, nie koniecznie będzie to czytanie dla poniektórych tych naszych nudnych tekstów. Tak czy inaczej pozdrawiam, wszystkich którzy zajrzeli, jeśli znaleźli tam coś co wywołało jakąkolwiek reakcje, emocje to zawsze jakiś punkt zaczepny dla nas, żeby kontynuować nasza krucjate. Odnośnie chujowych dragów, akurat z tym to się musze zgodzić, ale zaczeliśmy pisać właśnie w takim okresie. Mam rozumiec, że psyhodeliki są arcyciekawe, spokojnie w gruncie rzeczy to nasza ulubiona grupa nakrotyków. Będą opisy itp. Narazie sprawdzam, czy widzowie będą gotowi na jakiś odmienny rodzaj sztuki, który zamierzamy zaprezentować w niedalekiej przyszłości. Trzymajcie sie wszyscy i róbcie co chcecie ;-)
  • 47 / 1 / 0
Ja nie zamierzam komentować idei tego bloga. Czy coś takiego ma sens - niech każdy sobie oceni. Ale ten blog to czyste grafomaństwo ! Nie potraficie pisać, nie da się tego czytać.

"dajesz mi niebo. to nie do opisania. za chwilę znów uklęknę przed Tobą naga i będę błagać, żebyś włożył mi tam to wspaniałe, nie do opisania, najlepsze cudo, mój boże". Po pierwsze zero gramatyki i stylu. Po drugie co ma mi dać to zdanie ? Podniecić mnie ? Zbliżyć emocjonalnie do autorów ? Wypełnić swoim pięknem ? Bawi mnie że ktoś pisze takie rzeczy. Bardziej ekscytujące są opisy z Nad Niemnem.

Wybaczcie że tak ostro, ale recenzja powinna być szczera, dotkliwa i wskazywać błędy. Tu są same błędy. Zajmijcie się czym innym. I nie wpierdalajcie opioidów i benzo.

Pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.