ODPOWIEDZ
  • 44 / 2 / 0
Dwa lata temu leciałam dzień w dzień, ogarnialam się i zgrublam 6 kg w miesiąc. Polecam serdecznie, nie wyglada się już jak wrak człowieka, nie masz worów pod oczami, a przede wszystkim ma się sile zrobić coś więcej niż zajebac się xD cera tez przede wszystkim jest miliard razy lepsza, serio 😅
Uwaga! Użytkownik Nakamura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 304 / 0
Wydaje mi się, z obserwacji, że opiaty zmianiają niekorzystnie wygląd twarzoczaszki. Kojarzę z dokumentów tych helupiarzy na dworcach to często mieli jakby zdeformowane twarze? To możliwe przy zaawansowanym nałogu od mocnych opio czy ja po prostu trafiłem na kilka takich okazów w jakiś wywiadach z dworcowymi szprycarzami. Jedna laska co wrzuca czasem zdjęcia, opiatówa, też ma taką jakby nieco dziwną, niesymetryczną (?)- wjebana w opiaty po uszy od x lat.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 30 / / 0
26 lipca 2020UJebany pisze:
Zamulony wzrok.
A do tego ciągle podkrążone oczy, to efekty kilku lat palenia, głównie wiader.
  • 132 / 51 / 0
Bardzo ciekawy temat. Przeczytałem gdzieś tutaj na którejś stronie o "mordzie jaracza". No i faktycznie o dziwo sie zgadza. Dwie znajome mi osoby, które naprawde dużo palą, mają taką charakterystyczną twarz. Jest taka pociągła, jakby lekko przypominała kształt banana xd Oczy to wiadomo, że krwiste i opadnięte powieki. Ale ten długi nos tak mnie ciekawi, że aż sie zastanawiam z czego to sie bierze. Palenie naprawde potrafi zmienić kształt czaszki lub jej poszczególnych części czy po prostu osoby z długim nosem częściej stosują marihuane? %-D
U siebie ten wygląd też zauważyłem i nie wiem czy sobie coś wkręcam, ale zdarza mi sie zauwazyć coś takiego, że twarz w ciągu dnia potrafi kilka razy zmienić lekko kształt lub ogólnie nieco inaczej wyglądać. To może dziwnie brzmieć i podchodzić pod jakąś schizofrenie, ale ja na 100% jestem pewien, że za każdym razem gdy podejde do lustra w ciągu dnia to zmiana jest znacząco zauważalna. Czyżby narkotyki aż tak angażowały do ruchu mięśnie twarzy, że ta aż "pływa"?
  • 3245 / 617 / 0
Nie zażywam regularnie w diecie, ale wydaje mi się jak patrzę w lustro że ciągle wyglądam inaczej, tak jak bym miał kilka twarzy do dyspozycji.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 21 / 0
Od długotrwałego palenia mam sińce pod oczami, ale nie mam twarzy jaracza o której ktoś tu pisał. Nos mam mały i jest ok. Jak przestaje palić po dłuższym ciągu, to często mam zajady. Pryszcze tez wyskakują czasem ale może to os kompulsywnego wyciskania
Po grzybach zawsze jak patrzę na siebie w lustrze to wydaje mi się ze jestem piękna :D
  • 2632 / 37 / 0
12 stycznia 2013perplexity pisze:
heroina o dziwo powoduje że moja twarz po prostu promienieje. włosy też lepiej wyglądają. ludzie, którzy mnie nie znają dają mi max 19-20 lat, a w dowodzie mam wiele więcej.. w sklepie cały czas wołają ID... moja skóra jest gładsza, bez syfów. brzmi jak reklama super kosmetyku, hehe ale w ciągu wyglądam rewelacyjnie. jedyne co mnie wkurwia, to absolutny zanik dupska, kości obleczone skórą, dobiłam do 45 kilo, no i piersi, które już prawie zniknęły (nie ma zbytnio na czym siedzieć, za co złapać, mam ochotę zrobić odstawkę na 2 tygodnie, żeby nabrać masy i wpierdalać oswianke 24/7)
To samo po o pce I innych dyso mam, które również na opioidowe receptory działają.
Niesamowite.

Nawet na ulicy komentarz usłyszałem od pięknej dziewczyny jak mnie mijala, "i love your hair" zupelnie z dupy, więc odpowiedziałem "i love you" i się zaśmiała hehe..
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 5034 / 863 / 0
Po grzybach jak spojrzałem to aż się przeraziłem. Wyglądałem jak jakiś skrzat. Może pokazały mi prawdę, bo na razie to jestem zgorzknialy chochlik. Wszystko mi nie pasuje i wcurvia.
Chociaż jak sięgne pamięcią to na kizersch, tryptach czy fenylkach zawsze wyglądałem przeraźliwie.
Co mówić już w ogole o dxmie np
Nie wiem od czego to zależy, czy to zwykle. Zniekształcenie przez działanie dragow, czy też cpajac robimy się podobni do zwierząt.
Filozofa nie będę zgrywał.

No a jak byłe ciągach, to po ketonach to jak zwykły śmieć wyglądałem. Schudłem dobre 15 kg.
Nogi chude jak u pajaca.
Ryj to jak szczur lądowy wyglądał.
Iyrak ketoniarze wyglądają.
Jak zwykle śmiecie. Dziady Kalwaryjskie. Curvyy wenerskie.
To już nawet będąc jakims opioid owcem ogólnie pogardzanym w spół ciężko się aż tak zniszczyć jak po stimschx ketonach.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 10 / 1 / 0
stymulanty w 90% amfa pare zmian zauważonych u mefedroniaży lub użytkowników piko lub koksu , osobiście głównie zauważyłem utratę wagi i widoczne odchudzenie twarzy, często spotykałem się z bardzo mocno wysuszoną skórą szczególnie na dłoniach( często też zaczerwienioną jak po w miarę silnym otarciu , ale ten objaw głównie widać u znajomych z pracy{fizyczna łatwo o urazy czy otarcia wiec nie wiem czy to z ćpania czy z pracy) ) poza tym wielokrotnie wspominane zaczerwienione/zżółknięte przekrwione oczy i co o dziwo się nie pojawiało zbyt często w wcześniejszych postach mocno zniszczone paznokcie i lub skórki ( zniszczone od wyrywania/ wygryzania ) z jakiegoś powodu u znacznej większości osób które lubią się przyśpieszyć jest to widoczne ( przynajmniej w grupie osób na której bazuje ). mniej widoczne ale też często występujące byłaby wybitnie rozjebana skóra w wszystkich miejscach gdzie u danej osoby występuje rogowacenie skóry
  • 4293 / 698 / 2117
Przy zielonym na pewno zbombione oczy, które nawet typowemu jasiowi spod sklepu dadzą to zrozumienia, że jest coś z nami nie tak. Akurat to, jeżeli chodzi o wygląd rzuca się najbardziej w oczy. Przefazowane oczyska i czerwone gały dają o sobie znać, a świadomość ludzi, że czerwone oczy to "jak u diabła" albo "ćpuńskie oko" zwiększyły świadomość, więc aktualnie spora część nawet starszych osób wie, żeście ćpak i marihuanę bierzeta.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.