ODPOWIEDZ
  • 823 / 11 / 1
Myślę że prędzej dostaniesz raka od narkotyków niż od aspartamu. Aspartam działa tak że rozkłada się w organiźmie do metanolu. Ale są to tak małe ilości że nic się nie dzieje specjalnego.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 3206 / 175 / 0
Przedstawię w jaki sposób wygląda to dla mnie, bo ktoś porównał to do psychodelików: a gdybyś miał do wyboru psychodelik który podobno wywołuje schizofrenię, ale! nie masz pewności; oraz psychodelik który na pewno nie powoduje schizofrenii, to który byś wybrał? :)

Paranoja, ale po co ryzykować mając wybór
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 14 / 0
obydwa ponieważ ryzyko sie nie zmienia a zysk masz podwójny
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 18 / 0
Od wciagania zracego scierwa i 3mmc mam juz dlugo fioletowe pizdy pod oczami. Podejrzewam, ze zniszczylo mi to cos w nosie.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Zmiany na minus - cera, lekkie wory pod oczami
Na plus - od wielu dziewczyn słyszałem, że mam niesamowite spojrzenie. O dziwo kiedyś tak często tego nie słyszałem ;)
  • 466 / 10 / 0
chrysler pisze:
Zmiany na minus - cera, lekkie wory pod oczami
Na plus - od wielu dziewczyn słyszałem, że mam niesamowite spojrzenie. O dziwo kiedyś tak często tego nie słyszałem ;)
bo masz kurwiki w oczach? Tez to kiedys uslyszalem od laski na baletach ;p
  • 100 / 4 / 0
zmiany na twarzy, więcej pryszczy, podkrążone, mętne oczy no i oczywiście spadek wagi
Uwaga! Użytkownik walkmanowiec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / / 0
Jako chodzi o cere to jest szara zdarzają się też wypryski. Podkrążone sine oczy, ja czasem pod długich ciągach miałam popękane naczynka także jedna krew no i żółte białka. Suche włosy i w zasadzie cała skóra. Amfetaminiści wyglądają chyba najgorzej. Bladzi, chudzi, agresywni, i niestety srogo od nich czuć. Coś jakby psuli się od środka. Po psychodelikach na dłuższą metę jeśli nie brać drugiego dnia od zażycia pod uwagę permanentny wyraz radości na twarzy.:D
Jestem na gieblu.
  • 30 / / 0
Potwierdzam wypryski/pryszcze... Ostatnio zauważyłem, że zaczęły się znowu pojawiać na mojej twarzy - podejrzewam wpływ dużej ilości palenia, a ostatnio - tryptaminek (prawdopodobnie po części w wyniku znacznego się pocenia - zawsze tak mam...).
Same tryptaminki/psychodeliki - wydają się mniej niszczyć organizm, niż podłe palenie (ech, ile ja bym dał za dobre zielone!), niestety u mnie branie zawsze kończy się nieprzespaną nocą - efekt: podkrążone oczy i megasenność, chociaż... Przyznam, że zdarzyło mi się kilka razy czuć jeszcze rano podwyższone pobudzenie i lekką euforię, co prowadziło do efektu odwrotnego (a po zakończeniu działania - do ostrego rozespania...)
  • 5 / / 0
Nie tylko zmiana skory, uzebienia,rowniez oczy,czy zmania toku mowy,gestykulacji. Spotykam sie czasami(raz na pol rok albo dluzej ;), ze znajomymi ktorzy dalej ciagna to i tamto, nie sadze ze coraz gorzej wygladaj, ale wystarczy spojrzec w oczy,posluchac, przyjrzec sie gestykuacji i widac zmiany po dlugtrwalym uzywaniu amfy.Wiek i alkohol tez swoje robi,wiadomo. Co do heroinistow, nie chce oceniac ludzi pochopnie po wygladzie, ale to widac od razu :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).