Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 354 / 63 / 3
@benzowiec84 ja bym Ci odradzał ćwiczyć ostro po opio. Trening po czymkolwiek co działa mocniej przeciwbólowo jest średnim pomysłem, bo możesz czuć, że coś idzie lekko, a potem się okaże, że mocno nadwyrężyłeś mięśnie. Ogólnie najbezpieczniej jest uprawiać sport nie będąc pod wpływem niczego, bo wtedy czujesz i wiesz, gdzie powinieneś przestać. Po dragach to odczucie może zanikać i łatwo o kontuzję.
  • 112 / 18 / 0
Nigdy nie bierzcie Stymulantów na siłownie, kiedyś w 2004-2005 panowało przekonanie że jak ktoś wciągnie kreche to będzie więcej wyciskał i szybciej się wyrzeźbi, tak samo brało się fetę by się rzeźbić.
Można zaliczyć zawał bo serducho pracuje w takim tempie jakbyś biegł a co dopiero wysiłek fizyczny
  • 175 / 1 / 0
probowal ktos cwiczyc pare godzin po zejsciu kodeiny? powiedzmy ~6 od zarzucenia. jak kwestia siły, organizmu?
  • 2814 / 365 / 0
Ja odstawiając fentanyl robie treningi normalnie.. Więc kwestią nastawienia i głowy
  • 1455 / 594 / 0
kofeina i kreatyna w zuplenosci wystarcza jak ktos potrzebuje supli imho .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.