Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 555 / 2
20 grudnia 2022MefedronowyKoneser pisze:
Ogólnie chciałbym sprawdzić kiedyś swoją rozkminę jak by to było przyjarać DMT na peaku 250 ug LSD.

Ale raczej nigdy się nie odważę czuję że zmiotło by mnie z planszy :D
Ty jesteś niezły ananas jak chcesz wziąć DMT i LSD ło kurwa @DelicSajko co o tym myślisz?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 305 / 0
Marzy mi się Narkotyk, który sprawi że znikną wszystkie problemy, będzie szczęście i radość, błogość, pewność siebie, czysty umysł.. i który... nie uzależnia.....
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3145 / 879 / 5
Czyli DMT?
@Mefistofeles1945
Nie wiem, nie polecam miksów z DMT, każdy robi to na własną odpowiedzialność :p ja raczej nigdy nie spróbuję.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 3443 / 715 / 9
Ja niby taki hura do przodu, ale z elfami się jeszcze nie widziałem...
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2634 / 37 / 0
O pce, czy 3 ho PCP.

I nie trzeba nic więcej.
Dragi idealne.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 824 / 246 / 0
Pewne MDA bo wydaje mi się, że już jadłem ale nie mam pewności. I zwykłe MDMA mi się znudziło
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 68 / 16 / 0
Najchętniej wymieniłbym połowę istniejących substancji, aczkolwiek cieszyłbym się gdybym mógł a nie będę mógł pewnie nigdy wziąć Oxycodone i większość dysocjantów. Z innych to na pewno Adderall i DMT
  • 7 / 4 / 0
moim wymarzonym narkotykiem był oksykodon, a po obejrzeniu euforii to juz całkiem Xd dotychczas brałam tylko apteczne badziewie bez recepty, bylam przekonana w 100% ze jak kiedys bedzie mi dane sprobowac oxow to nic innego mnie nie bedzie jarac i ciekawić. oxow spróbowałam, ale teraz wale w nos, zycie jest przewrotne
  • 85 / 34 / 0
czyste DMT w krysztale, 5-MeO-DMT (żaba)
  • 13 / 4 / 0
fentanyl, Hercia - na długim życiu mi nie zależy a chce doświadczyć tego co najlepsze (podobno).
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.