Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 555 / 2
20 grudnia 2022MefedronowyKoneser pisze:
Ogólnie chciałbym sprawdzić kiedyś swoją rozkminę jak by to było przyjarać DMT na peaku 250 ug LSD.

Ale raczej nigdy się nie odważę czuję że zmiotło by mnie z planszy :D
Ty jesteś niezły ananas jak chcesz wziąć DMT i LSD ło kurwa @DelicSajko co o tym myślisz?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 305 / 0
Marzy mi się Narkotyk, który sprawi że znikną wszystkie problemy, będzie szczęście i radość, błogość, pewność siebie, czysty umysł.. i który... nie uzależnia.....
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3169 / 885 / 5
Czyli DMT?
@Mefistofeles1945
Nie wiem, nie polecam miksów z DMT, każdy robi to na własną odpowiedzialność :p ja raczej nigdy nie spróbuję.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 3446 / 716 / 9
Ja niby taki hura do przodu, ale z elfami się jeszcze nie widziałem...
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2637 / 37 / 0
O pce, czy 3 ho PCP.

I nie trzeba nic więcej.
Dragi idealne.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 826 / 251 / 0
Pewne MDA bo wydaje mi się, że już jadłem ale nie mam pewności. I zwykłe MDMA mi się znudziło
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 68 / 16 / 0
Najchętniej wymieniłbym połowę istniejących substancji, aczkolwiek cieszyłbym się gdybym mógł a nie będę mógł pewnie nigdy wziąć Oxycodone i większość dysocjantów. Z innych to na pewno Adderall i DMT
  • 7 / 4 / 0
moim wymarzonym narkotykiem był oksykodon, a po obejrzeniu euforii to juz całkiem Xd dotychczas brałam tylko apteczne badziewie bez recepty, bylam przekonana w 100% ze jak kiedys bedzie mi dane sprobowac oxow to nic innego mnie nie bedzie jarac i ciekawić. oxow spróbowałam, ale teraz wale w nos, zycie jest przewrotne
  • 85 / 34 / 0
czyste DMT w krysztale, 5-MeO-DMT (żaba)
  • 13 / 4 / 0
fentanyl, Hercia - na długim życiu mi nie zależy a chce doświadczyć tego co najlepsze (podobno).
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...