Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Potrzebuję pomocy, jakis czas temu w domu dziecka (jestem już pelnoletnia po prostu tam jeszcze tymczasowo mieszkam) zrobili mi bez większego powodu narkotesty, problem w tym ze pomimo ze nie bralam nic od dobrego miesiaca a palilam ziolo 3dni wczesniej wykrylo mi amfetaminę i thc pomimo ze obie te substancje w slinie trzymaja sie pare godzin, poprosilam ich o powtórzenie testu ale stwierdzili ze mogą powtórzyć ale wtedy na mocz wiec odmówiłam, problem w tym ze nie wiem dlaczego cokolwiek mi wyszło skoro kompletnie nic nie bralam od miesiąca, zadnych lekow tez nie biore, totalnie nic. Jest mi ktos w stanie to jakkolwiek wyjasnic?
  • 927 / 288 / 5
@TosiaDosia
https://hyperreal.info/info/policyjne-n ... ch-drogach

Myślę że to (artykuł wyżej znaczy) mogło być przyczyną, ewentualnie różne leki (pseudoefedryna, bupropion itp) dają pozytywny wynik na amfetaminę.
Wydaje mi się że w moczu nie powinno ci nic wyjść bo thc jest chyba długo wykrywalne ale we krwi a nie w moczu. Ale co do thc to mogę się mylić.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 507 / 194 / 1
Osoby używające konopi indyjskich są zwykle identyfikowane poprzez wykrycie w moczu 11-nor-9-korboksy-Delta9-tetrahydrokanabinolu (THCCOOH). W zależności od zakresu używania THCCOOH może być wykrywalny w moczu od kilku dni do trzech miesięcy po zaprzestaniu używania konopi indyjskich.
Polecam,żebyś sama zrobiła taki test na próbe czy coś wyjdzie,ogólnie według mnie te apteczne testy są gównowarte.
Tak swoją drogą oni tam mogą tak bez powodu osobie pełnoletniej robić testy?
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Niestety mogą, zgodzilam sie zeby wysłali mnie na rozmowy w monarze bo inaczej chcieli mi z tego zrobić sprawe, nie wiem jak wygląda to prawnie co do kwesti osob pełnoletnich i nie ale powiedzieli mi ze co jakis czas te testy beda mi robic na wyrywki, problemem jest fakt ze nie biore kompletnie zadnych lekow ani nic w tym rodzaju dlatego nadal nie wiem dlaczego na testach wyszly mi rzeczy które wyjść nie powinny zwlaszcza w slinie, bo amfetamina utrzymuje sie w slinie okolo 20 godzin a thc 14 wiec nie rozumiem jak mogło wyjść mi cokolwiek gdzie nie bralam minimum tydzien przed a palic to palilam jakos 3/4 dni temu
  • 4293 / 698 / 2117
Jeżeli nałogowo i często jarasz thc, to w ślinie nie będzie to "parę godzin" tylko parędziesiąt. Który to był test, THC STRIP?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).