Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Chcialam się dowiedzieć czy jest jakis sposob by jak najszybciej wypłukać z moczu mefe. Mama widziała że sie dziwnie zachowywalam i jutro wieczorem chce kupic testy z apteki i mi je zrobic. Wiem ze kwasek cytrynowy dodawany do moczu dziala na thc ale nie jestem pewna o mefie. Wzielam moze ogolnie jakies 2,5g w przeciagu na pewno 24h. Wypilam na ten moment jakies 1,5 litra wody no i 1l wody z tym kwaskiem cytrynowym ale mam srake ze mimo to nic to nie da. Jesli ktos cos wie to bylabym wdzieczna o pomoc…
  • 1574 / 543 / 0
Mam nadzieję, że się matka dowie i przestaniesz ćpać, trzymam za to kciuki
  • 6 / / 0
@LeszekSmieszek Moze tak bez kitu bedzie lepiej dziekuje
  • 134 / 14 / 0
02 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze:
Uleczyłeś młodą i zbłąkaną Duszę ;) Gratulacje! A Tobie @mikrosiur radzę podobnie jak przedmówca, takiego gówna, w tym wieku się nie łap. Masz jeszcze czas na eksperymenty. Wierz mi, że lepiej je robić mając ciepły dom i zabezpieczenie finansowe, a nie pod mostem albo na dworcu, w obsranych gaciach.
  • 1574 / 543 / 0
Ja tak odpierdalałem a potem bezdomność, długi i inne problemy. Może i fajnie sobie czasem coś przyjebać ale rozpoczynanie takich zabaw zanim się zacznie mieszkać i żyć za swoje pieniądze to proszenie się o kłopoty. Ja tak zaczynałem, nie słuchałem się rodziców, a jak mnie potem wyjebano z chaty po 18tce to od razu poleciałem tak że teraz mając 28 lat dopiero z tego wychodzę, chociaż ze zdrowotnych i finansowych konsekwencji grudniowej próby samobójczej raczej już nie wyjdę. To co Ci napisałem to naprawdę życzę Ci dla Twojego dobra. Wątpię żeby młoda osoba waląca kryształy sama sobie chciała pomóc bez ingerencji rodziny, a jak tej pomocy nie będzie to raczej nikłe szanse na normalne życie w dorosłości.
  • 6 / / 0
@LeszekSmieszek Przykro mi to slyszec ze przytrafilo ci sie cos takiego… Sa chyba jakies osrodki albo dofinansowania lecz nie jestem pewna bo jeszcze w doroslosc nie weszlam. Sa terapie za darmo moze one dalyby jakas pomoc psychiczna. Nie trac motywacji i badz optymistycznie nastawiony ze wszystko sie kiedys ulozy i nie poddawaj sie ❤️

scalono @V44
02 czerwca 2025castlecastle pisze:
02 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze:
Uleczyłeś młodą i zbłąkaną Duszę ;) Gratulacje! A Tobie @mikrosiur radzę podobnie jak przedmówca, takiego gówna, w tym wieku się nie łap. Masz jeszcze czas na eksperymenty. Wierz mi, że lepiej je robić mając ciepły dom i zabezpieczenie finansowe, a nie pod mostem albo na dworcu, w obsranych gaciach.
Biore juz 2 lata i moze faktycznie czas narazie przestac i skupic sie na sobie by bylo mi w przyszlosci dobrze. Dziekuje za uswiadomienie mi troche tego
  • 193 / 28 / 0
@Up
"Nie trac motywacji i badz optymistycznie nastawiony ze wszystko sie kiedys ulozy i nie poddawaj sie"
sorry za offtop ale wiekszego pierdolenia w zyciu nie slyszalem XD chuja sie ulozy po kilku/nastu latach wegetacji zamiast zycia to takie slowa bardziej smiesza niz daja do myslenia
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...