Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 3454 / 1110 / 0
Ja z kolei nie mam możliwości edycji, dobrze mówiłam, że po przegrupowaniach kiedy to mnie wywalali i moja ksywa zaczęła pojawiać się kursywą - wszystko się pojebało i nie jestem uznawana nawet za hyperrealowicza.

A wkurwia mnie stan obecnej narkopedii nieziemsko, wszystko bym zmieniła i dopracowała, hashtagami i linkami do zredagowanej wiedzy świeciłyby się całe posty, jak coś robić to z pompą a nie kilkaset raptem pewnie wpisów.

Szybka możliwość edycji, dodawania hashtagów, od razu moderowane przez przydzielonego moderatora i dodawane, a nie...
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1195 / 223 / 32
Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę. Mam nadzieję, że w dobrym.

Nie mogę się zalogować do Narkopedii. Próbowałem na dwóch przeglądarkach, Operze i Firefoxie. Dodam, że próbuję się tam zalogować pierwszy raz.
Nieobsługiwany błąd
Został zwrócony błąd, który nie może być obsłużony
Jak otrzymać pomoc.
Błąd ten wystąpił w związku z nieprzewidzianą sytuacją lub błędną konfigurację SimpleSAMLphp. Skontaktuj się z administratorem tego serwisu i wyślij mu powyższy błąd.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 1195 / 223 / 32
Czekając na odpowiedź pomyślałem, że przeczytam sobie Podręcznik Narkopedysty. Wszak ulegam prośbie z migającego baneru i chcę pomóc przy tworzeniu narkopedii. A w podręczniku już w podrozdziale 1.1. czytam, Logowanie do Narkopedii odbywa się automatycznie po przejściu z forum, jeśli jesteście na nim zalogowani. I już wiem, że tam nie muszę się dodatkowo logować, jeśli już jestem zalogowany na forum. Czytam dalej: Czasem w wypadku niektórych nicków, może być z tym problem - jeśli wystąpi, powiadomcie o tym administratora, który przeprowadzi wówczas prostą operację integracji, po której wszystko będzie działać jak należy. No i muszę stwierdzić z przykrością, że taki problem jest właśnie u mnie. Mam nadzieję, że jest tu jakiś Admin, który przeprowadzi ową prostą operacje na moim profilu.

Moderatora proszę o scalenie wpisów
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 65 / 6 / 11
Próbuje dodać wątek o 1p-LSD na narkopedie ale przy próbie logowania wyskakuje mi błąd TRea7c7d1a. Peace
Panie Boże a jak dorosnę to ja najbardziej na świecie chciałbym zostać opiowrakiem
  • 6157 / 432 / 12
Nasza admin techniczna niestety ma problemy techniczne i wszystko leży. :(((
Proszę sobie zapisać te materiały na pulpicie – obiecuję powiadomić @Klamm osobiście, gdy będzie naprawione.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1195 / 223 / 32
@surveilled
Dobrze, dzięki za odpowiedź i trzymam za słowo.

Dodam jeszcze tylko, że próbowałem też się logować przez Hyperreal ONE Password i też nie działa.
  • 5774 / 1181 / 43
Dlaczego nie mogę edytować narkopedii ?
No to jaki to ma sens, kiedy nie można nic napisać.
Forum na tym traci.

WARN. pomylił ci się wątek na zażalenia, z technicznym Narkopedii. na przyszłość korzystaj z https://hyperreal.at/gdzie-pomoc /surv
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 65 / 6 / 11
Mogłaby jakaś miła duszyczka powiedzieć gdzie jest opcja dodania substancji na narkopedię? Wciąż nie widzę strony o 1p-LSD, ani samemu nie mogę znaleźć opcji by ją dodać
Panie Boże a jak dorosnę to ja najbardziej na świecie chciałbym zostać opiowrakiem
  • 1195 / 223 / 32
Czytaj forum. Było pisane, że dodawanie substancji i kategorii jest zarezerwowane dla moderatorów czy nawet tylko administratora.

Jeśli chcesz aby ta substancja, czy inna, została dodana, zgłaszaj to to tutaj. I przeczytaj ten wątek od pierwszej strony.
  • 5774 / 1181 / 43
Kiedyś była dostępna dla każdego.
Uważam, że powinni mieć do niej dostęp użytkownicy z jakimś stażem na forum.
Wcześniej i tak każde zmiany muszą być zaakceptowane przez moderację.
Inaczej ten projekt nie ma sensu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.