Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 18 / 0
Jak w temacie. 2-DPMP czy aminoreksy?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 2428 / 90 / 0
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 18 / 0
To już wiem czemu 3 dnień po Sudafecie nie śpię. %-D
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 44 / 3 / 0
nie ma nic lepszego i mocniejszego od metamfetaminy..... 5 dni raz nie spalem na tym jesli nie palilem ziola, a jesli bylo ziolo (wiadra) to 3 nocka i 5g na 2ch wtedy zasnalem. po efedrynie samej to 2 nocka i odpadalem a na bialku to 3 nocki i tez odpadalem. na mecie jak polecialem 5 nocek to mialem wpadke mala i na dolku wyladowalem wiec tam zasnolem bo juz nie mialem nic przy sobie ale jak by nie to, chuj wie kiedy bym poszedl spac :P
  • 131 / / 0
5tar5cr3am pisze:
nie ma nic lepszego i mocniejszego od metamfetaminy..... 5 dni raz nie spalem na tym jesli nie palilem ziola, a jesli bylo ziolo (wiadra) to 3 nocka i 5g na 2ch wtedy zasnalem. po efedrynie samej to 2 nocka i odpadalem a na bialku to 3 nocki i tez odpadalem. na mecie jak polecialem 5 nocek to mialem wpadke mala i na dolku wyladowalem wiec tam zasnolem bo juz nie mialem nic przy sobie ale jak by nie to, chuj wie kiedy bym poszedl spac :P
5 dni nie spałeś po jednym strzale cranku?
Szczerze to tylko raz brałem, iv, pod koniec pierwszego miesiąca metkatowego ciągu. 100mg sortu od znajomego chemika (ufam mu bardzo, nie wierzę, żeby podciął, szczególnie taką małą dawkę), z jednej strony z pierwszej ręki i od dobrego znajomego, z drugiej strony produkcja domowa- dostałem pod postacią proszku, kolor zauważalnie żółtawy(99% czyściuchny sort miałby kolor biały- dobrze zakładam?). Ścierwo podzielone na dwie, 'na oko równe', porcyjki, zapodane w kabel w dość krótkim odstępie czasu, jako, że pierwsza dawka działała słabiej, niż bym tego życzył.
Prawda, trzymało mnie o wiele dłużej niż strzał kota(nawet te pierwsze razy), próba zaśnięcia długi czas po zapodaniu(nie wiem dokładnie, ponad 7h było na pewno) zakończyła się fiaskiem- uczucia i problemy miałem te same, co w przypadku kota(z tym, że w drugim wypadku te efekty ustępują po 3-4 godzinach od strzału)- myślotok, szybkie, bardzo zauważalne bicie serca, ciepło przebiegające impulsem po całym ciele, potrzeba sięgnięcia po szklankę wody co chwilę.
Prawda, wstawszy z łóżka po parunastu(-dziesięciu?) minutach, sort trzymał jeszcze parę godzin, ale druga noc już była całkiem normalna...
  • 44 / 3 / 0
nie no nie pisalem akurat po kresce piko ze nie spalem 5 dni. wtedy wpierdolilem tego okolo gieta, chociaz nie ukrywam w zyciu nie mialem lepszego krysztalu jak wtedy, nawet moj pierwszy raz nie byl tak mocny jak wtedy a to juz bylo gdzies 5-6 lat od pierwszego razu. proszek mety mialem tylko raz (dokladnie to byla pomaranczowa plastelinka, gówno mieszane, wtedy byla pustka na miescie.). maratony to nakurwialem na metamfetaminie dosyc czesto i dlugie. max to nawet 3 tygodnie co dzien. jak na mete to bardzo dlugie moim zdaniem. zrylo mnie bardziej niz 4 miechy na władku co dzien.
  • 811 / 5 / 6
Desoxypipradrol(2-DPMP) is closely related on a structural level to the compounds methylphenidate and pipradrol, all three of which share a similar pharmacological action. Of these three piperidines, desoxypipradrol has the longest elimination half-life, as it is a highly lipophilic molecule lacking polar functional groups that are typically targeted by metabolic enzymes, giving it an extremely long duration of action when compared to most psychostimulants.
Czas działania od 16-20 godzin, nie ma lipy ;-)
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 4 / 0
wg. mnie ice palony. Nawet na zagranicznym forum hamburgerojady porównują meth do aminorexa, i nie ma porównania jeśli chodzi o moc palonego meth. Aminorexy "niestety pisali o 4-MAR" nie było nic wspomnianego o trans... że tamte są bardziej euforyczne niżby speedujące, więc jako stymulant jednogłośnie uznają wyższosć meth
  • 44 / 3 / 0
dolek1488 pisze:
wg. mnie ICE palony. Nawet na zagranicznym forum hamburgerojady porównują meth do aminorexa, i nie ma porównania jeśli chodzi o moc palonego meth. Aminorexy "niestety pisali o 4-MAR" nie było nic wspomnianego o trans... że tamte są bardziej euforyczne niżby speedujące, więc jako stymulant jednogłośnie uznają wyższosć METH

palilem i wciagalem i przyznaje racje koledze..... palona meta ma pierdolniecia jakiego chyba nic innego nie ma, bo to chyba chodzi o moc a nie dlugosc dzialania (mam wrazenie ze wciagana dluzej troche trwa ale przy mecie to nie ma roznicy bo pizda przednia a i tak nigdy zabawa sie nie konczy na 1 dniu :P) chociaz slyszalem ze w kable jak sie daje mete to mocniejsza bania niz palona, nie wiem nie probowalem po kablach i nie mam zamiaru..... chociaz zycie nauczylo mnie jedego..... nigdy nie mow nigdy :P

17 lut 2013, 07:13
Desoxypipradrol(2-DPMP) to jest skladnik uzywany w dopalaczu o nazwie Ivory (dokladnie nie wiem pelnej nazwy bo ivorych bylo pare rodzai), jesli sie nie myle to ma to nie zle pierdolniecie, porownywal bym do starej polskiej amfy robionej na BMK i fenyetyloaminie a nawet z extra pierdolnieciem ale bez kitu to z metą nie ma co porównywac bo to 2 inne bajki sa.jak dla mnie meta przebija wszystko co jest znane czlowiekowi jesli chodzi o pobudzacze....

Jeżeli masz taką możliwość edytuj posty zamiast je dublować, proszę... :P
Ostatnio zmieniony 06 marca 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono.
  • 857 / 2 / 0
5tar5cr3am pisze:
bo pizda przednia a i tak nigdy zabawa sie nie konczy na 1 dniu :P)
Bralem moze z 4 razy bardzo czysta mete i zabawa zawsze konczyla sie na 1 dniu ;). Nigdy tez nie dorzucalem.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.