Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 3 / 0
Tak jak w tytule, jakie według was jest najlepsze opio do pracy? Ogółem waliłem ciągami majkę i oxy, obiecałem sobie nie walić już po kablach bo się wykończę za szybko. Nie mogę nigdzie ogarnąć DHC, Tramalu mam dość bo chuj blokuje serotonine i nie mogę jeść na nim piguł i grzybów. Potrzebuję opio bo bez niego nie jestem w stanie ogarnąć callcenter i sprzedawania usług. Moje wymogi to: biodostępność PO, BRAK BLOKADY SEROTONINY, OPIO.
Pozdrawiam.
  • 755 / 173 / 0
  • 5 / 7 / 0
W call center grzyby i sprzedawanie mogą nie zadziałać... polecam odstawić.

A najlepsze opio do pracy? To żadna heroina ani fentanyl ani salvia divinorum ani synth kanna oddziałujące na receptory opioidowe. Polecam zacząć od tak niewinnych używek jak Kratom.
Ostatnio zmieniony 07 października 2023 przez Ix930, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 44 / 3 / 0
Aktualnie jechałem na 400 tramca ale mnie szlag trafia z tą serotoniną. Ani pixy po pracy, ani mefa bo wszystko ledwo śmiga przez ten blok sero. Jest coś oprócz DHC, z czym będę mógł walić na luzie resztę dragsów? Jak chodzi prace w CC to i tak mam wywalone bo działam na zasadzie manipulacji z tym że nie mam gadki bez opio i mj, przełożeni pozwalają bo są tacy sami więc chillówka. Jak nie to wracam do majki iv bo dopóki byłem na ciągu i nie pomyślałem o schodzeniu z niego wszystko było zajebiście. EDIT. Ogólnie mam wysrane w ludzi, którzy odbierają ode mnie telefony, im więcej im wcisnę, im bardziej im podniosę rachunek - lepiej dla mnie bo będę miał więcej siana np na zioło czy opio. Tak chcę tylko uprzedzić jakieś umoralniania itd. Chcę porady co zamiast tramca żebym nie miał skręta a żebym mógł walić serotoninogenne dragi.
  • 579 / 104 / 0
Według wielu moich znajomych jak i według mnie jest to oxy, ale to zależy jak na niego działa
:tabletki:
  • 917 / 235 / 0
Najlepsze do pracy jest każde opio które zalecza skręta. Czym dłużej działa tym lepiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.