Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
Najlepsze benzo rc
etizolam
92
38%
flubromazepam
34
14%
flubromazolam
13
5%
diklazepam
7
3%
clonazolam
84
34%
pyrazolam
3
1%
deschloro etizolam
5
2%
fenazepam
7
3%

Liczba głosów: 245

ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1193 / 43
Wiem, że jeden z zagranicznych wendorów ma w ofercie takie pakiety, kilka rodzajów benzo po jednej lub dwóch tabletkach. Na testy.
Według mnie jednorazowe przyjęcie jakiejś substancji to za mało żeby mieć o niej opinię.

Co do ankiety, oddałem głos na klonazolam, szatan.
To nie jest do leczenia, to jest do ćpania.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 97 / 2 / 0
@london5 to też zależy jakiej substancji przecież syntetyczne kannabinoidy wystarczy raz spalić i wiadomo o co chodzi albo mieć karę, wymioty i drgawki. W bani taki meksyk że ciężko to opisać słowami.

Klonazolam jest mocny ale myślę że w ilości 200ug czyli mikrogramów nie mg można go poczuć. Chociaż przez to że miałem nie wyważone tabletki te zielone to raczej nie można było go poczuć za to być nieprzytomnym można było być nie raz.
  • 3 / / 0
Nie wiem czy mogę zapytać w tym temacie, ale zaryzykuję. Które benzo RC jest najbardziej podobne do lorazepamu i jaka jest równoważna dawka? Chodzi mi głównie o działanie przeciwlękowe i prospołeczne. Terapeutyczne nie do ćpania. Brałem w porywach do 5 mg lorazepamu, najczęściej dużo mniej. Im niższy potencjał uzależnienia tym lepiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?