Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Najgorszy narkotyk?
metamfetamina
205
17%
pcp
25
2%
butapren
121
10%
gaz do zapalniczek (ronson)
212
18%
rozpuszczalnik/benzyna
127
11%
muchomor czerwony
41
3%
dimenhydrant
25
2%
bieluń
268
22%
barbiturany
10
1%
inny
172
14%

Liczba głosów: 1206

ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
U mnie tak jak @FrancuskaDziwka - marihuana.
W początkowych okresach działania była okej. Teraz mogę kręcić komuś lolki, jeśli sam nie jest w stanie, lecz nie namówi mnie nikt. Chociaż przyznam, że "pociąg" jest duży...
Dziwne, ale według mnie mj dzialaniem w tej chwili jest największym " mózgojebem" jaki mogę spożyć. Nie umywa się do niej DXM lub inne dysocjanty nawet ( a DXM dla mnie najlepsza substancja, najbardziej pouczająca i wpływająca na życie ).
Uwaga! Użytkownik Cyfenotryn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 195 / 0
Fakt, mi też mj nie podchodzi, ale inaczej: 2-3 buchy są okej. Więcej to dla mnie już "zwarzywienie". Dziwne jest to, że syntetyczne kanna jak najbardziej lubię, a tu taki klops. Natura mi nie wchodzi. Nie lubi mnie. :emo:
  • 955 / 81 / 0
Każda w za dużej dawce, ale z tych uwzględnionych w ankiecie to wg mnie kleje, bo się można udusić kirając.
  • 1957 / 230 / 0
Widzę że coraz więcej osób pisze że "spoko ziółko" to mózgojeb. - coś jest na rzeczy.
DXM zajebałem ze 3 razy to wyglądałem jak coś czego nie ma, po THC zdawałem sprawdziany w szkole i w ogóle normalnie funkcjonowałem, ale fakt - często palona (co jest powszechne) nie wpływa dobrze na psychikę.
Mimo wszystko mj w porównaniu do alkoholu to zdrowa zabawka dla dzieci.
alkohol to bezapelacyjnie jedna z najbardziej destrukcyjnych substancji, będę się przy tym upierał.

artur019 ja też nie lubię jak ktoś pali od razu całą sztukę czy nie wiadomo ile, wolę tak co jakiś czas sobie troszkę przyciupciać :-D
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
a ja obstawiam kleje,łatwo sie udusić ;/ chodź jeśli mógłbym kilka zaznaczyć dodałbym bielunia i metamfetaminę,uzasadnienie?

bieluń-wiadomo
Metamfa - wyniszcza w chuj każdego kto tylko to ruszy.
jak silniej psychiki byś nie miał,nie lekceważ mocy Tripa ;)
  • 29 / / 0
Wszystkie substancje są najgorsze, jeśli są źle używane. I te dopalacze paskudne...
  • 30 / / 0
  • 29 / / 0
HardCorowy pisze:

Bieluń-wiadomo
Metamfa - wyniszcza w chuj każdego kto tylko to ruszy.
Bieluń wiadomo, ale meta raz na sto lat nie powoduje face on meth. Kłopot w tym, że wciąga, ale jak się ma rodzinę i inne priorytety to można się opanować. Najgroźniejsze, będę utrzymywał, są rzeczy, do których dostęp mają nasi milusińscy. Podobno sa teraz lizaczki smakowe.
  • 189 / 2 / 0
benzydamina na zejsciu amph, a fee.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 955 / 81 / 0
Rtęć jest także niezdrowa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.