Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Dla mnie mdphp,nep i f4-MPH
:yay:
niby oba fenidaty, ale dzialanie rózni sie bardzo..
nie napisales pod jakim kątem czemu co i jak.
01 listopada 2016baltazargabka pisze: na razie u mnie to mdphp, wcześniej MDPV
dodam, że fenidaty nakładały mi - jak ktoś napisał - "czapkę lekkiej zamułki" i nie wiem jak można się po nich skupić. podobnie x-fa.
MDPV-ka w ilości 5mg zawsze wyraźnie działała i dawała mi totalną chęć i radość z robienia czegokolwiek + natychmiastowe usunięcie jakichkolwiek oznak brain foga czy zamulenia, umysł pracujący jak brzytwa. zero odrealnienia, raczej cristal-clear vision i wizualne przetwarzanie bodźców razy 5.
niestety niedawno w afekcie spuściłem 3g w kiblu i żałuję (a może nie...).
natomiast a-pvp to był jakiś intelektualny upierdalacz - wg mnie bliżej mu było w efektach zamułki do EPH niż MDPV.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.