Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czy 3CMC oraz 4CMC ryją bardziej beret od pentedronu?
  • 120 / 8 / 0
Najbardziej pentedron, zaraz za nim a-PvP.

Najmniej 3-MMC, ewentualnie eth-cat. Po Mefie zwała też nie jest aż tak tragiczna, a przynajmniej nie fizycznie, bardziej psychicznie.
  • 24 / 1 / 0
Napewno najbardziej alfa, a zmojego doświadczenia najmniej 3mmc (niestety juz nie legalne).
  • 23 / 1 / 0
alfa-PVP ostro ryla beret :D a tak to najmniej 3mmc ale w odpowiednich dawkach bo jak się zje np 3g wciągu nocy to zamiast dobrego działania mamy ostre rycia.
  • 58 / 2 / 0
blackday pisze:
Napewno najbardziej alfa, a zmojego doświadczenia najmniej 3mmc (niestety juz nie legalne).
Dokładnie. Od siebie dodam tylko, że chodzi o alfę PVP. Prawdziwa kosa.
  • 211 / 1 / 0
Nie będę oryginalny... Z tego co stosowałem:
Najbardziej: alfa PHP (prawie na równie z nią - PVP , ale PHP bardziej wchodziła na flaki, zęby) na ostatnim miejscu podium pentedron
Najmniej: 3mmc, 4mmc, metylon
  • 143 / 5 / 0
Jak dla mnie hexen od pewnego momentu jest strasznie ryjący. Po kilku godzinach w jego towarzystwie zawsze miałem ciężkie jazdy. A po dwóch/trzech dniach była totalna masakra, objawiał całe zło jakie w sobie ma. Dla mnie to zupełny niewypał, którego nikomu nie polecam. A znam kogoś kto nie dał mu rady niestety.
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 155 / 4 / 0
Z obecnie legalnych...pv8-ostra trucizna dla ciala i kurewsko zraca acz kolwiek bardzo wydajna bo gieta od pv8 3 dni jadlem... no i uwaga uwaga... mdphp przedobrzyj z dawka o -5-10 mg to zobaczysz co sie bedzie dzialo... src podobno nawet od tego wykorkowal...

Najmniej ryjacy keton?kiedys to ethcat i 3mmc a teraz to niewiem czy jest jakis malo ryjacy keton... najmniej ryjace teraz jest mdai napewno ale to nieketon...a z ketoniakow ciezko powiedziec...moze 2mmc?
  • 275 / 4 / 0
@up mdphp przedobrzyłem i to BARDZO, uczucie strucia w pracy, niemożność wysłowienia się, (głos cienki jakby ktoś urwał jaja, nie da się nic powiedzieć, żeby ktokolwiek usłyszał z 2-3 metrów), wrażenie, że zaraz spłyniesz, a to wszystko przez to, że z malutkiej kreski się zrobiła kreska ~250-300 mg by poczuć się lepiej i jakoś dociągnąć do końca zmiany. Sort ten taki brązowawy jebiący 'tzw marsjańska gruda'.

Ale i tak jak dla mnie nic nie przebiło w poryciu głowy 3mmc od vendora mającego mocarza, kosiora w swojej ofercie, 5g bryła prochu zbita w 1 grudę, łatwo rozsypująca się, euforia niesamowita, leżałem rozjebany na samochodzie, i było idealnie, po czym porycie głowy na 2 tygodnie- kamery, ludzie, głosy, wszyscy spiskują, oni wiedzą, widzenie ludzi w ciemności, za każdym możliwym drzewem, na szczęście po 2 tygodniach zeszło, chociaż coś w główce pozostało do dziś. Nawet alfa nie była w sanie mnie ruszyć jak to gówno. ;)
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 147 / 0
przestancie sie oszukiwac jebane cpuny, wszystkie ketony to gowno i zrobia wam krzywde.
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.