Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 625 / 28 / 0
zapomniałem dodać że mefedron jeśli chodzi o ogól fazy, ale jesli chodzi o chwilową euforie to inhalanty
pare dobrych machów gazu do zapalniczek i euforia taka aż w jajach mrowi xD
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 374 / 3 / 0
Może metedron? Trudno powiedzieć....
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 11 / 1 / 0
mefedron 8-( euforia i szczęście ponad przeciętną normę. To jak 500 mocnych orgazmów naraz hehe
  • 5774 / 1179 / 43
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3 / / 0
NEB mi się wydaje spoko. Jak wasze przygody z tą substancją?
Uwaga! Użytkownik bulba144 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 7 / 0
25I-NBOMe.
Po testach na MDMA i mefedronie dla mnie i tak najmocniejszą Euforię daje właśnie ten nbomiak. Euforia po MDMA jest, ale nie miałem tego uczucia bycia bombą euforii, którą mogłem rozdawać.
  • 4 / / 0
z dopałów : funky i kokolino cherry najlepiej;D polecam równiez pentagramy , niebieska okragla tableteczka z gwiazda dawida narysowana ;p no i KRYYSZTAŁ
Uwaga! Użytkownik Kolekcjonerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 720 / 12 / 0
ogolnie euforia wystepowala po: 25C, grzybach 6g suzyonych mexykancow; 3,4DMMC, mef i MDMA.

Najwieksza euforie mialem po 0,5g 3,4dmmc no i MDMA - jezeli chodzi o euforyki. Natiomast jezeli chodzi ogolnie o dragi to ta grzybiwa euforia przebijala ta po MDMA i 3,4dmmc jakies kilka tysiecy razy. Wyłem jak zwierze na cala gebe, euforia wylewala mi sie z kzadej jamy ciala- nosa,oczy,uszu,dupska etc itp..
  • 42 / / 0
Jeśli chodzi o euforie to moim faworytem są psychodeliki, najbardziej pod tym względem pamiętam 2C-P i 25C-NBOMe.
  • 194 / 2 / 0
mefedron. Niema chyba narkotyku który dawał taką rozkosz i tak uzależniał.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.