Grzyby były całkiem spoko, 2C-B również, ale dupy nie urywały psychodeliki. LSD zdecydowanie za grube dla mnie.
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Od delegalizacji nie smakowałem ponownie, a bardzo bym chciał.
20 listopada 2022jarato165 pisze: mam pytanie czy da rade jakoś cbd zmodyfikować tak aby działalo jak THC miałem w planach kupic thicodin i rozkruszyć tabletki w wodzie i zamaczać w tym topka ? sprawdzi sie to
Co do tematu to jak dla mnie fentanyl IV nie jest porównywalny do niczego innego, stimy się chowają (przy czym próbowałam ich tylko 3 razy w życiu więc może się nie znam), morfina też. Kiedy pierwszy raz się odważyłam go wziąć w ten sposób to później mi się zachciało płakać, że nie zdecydowałam się na to wcześniej i zmarnowałam tyle pięknych przeżyć :P Chociaż jak chodzi o euforię samego wjazdu to morfina + oxy + relanium IV bezapelacyjnie wygrywa.
No a z tych stimów co je 3 razy próbowałam, bo ktoś mi dorzucił w gratisie to najlepsza jest pod tym względem euforycznym kokaina a najgorsze MDMA (nawet nie jestem do końca pewna co do tego drugiego, czy to było to, ale nawet jeśli nie było to przez ten 1 raz niestety bardzo mocno się zraziłam do tej substancji).
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.