1. Jak umyć spalony gar nie robiąc tego metodą na tzw. upośledzonego w stopniu lekkim:
BŁĄD: Ej, mi się udało kiedyś praktycznie do zera wyczyścić taki zapierdolony gar za pomocą CIFa [!]. Tego, co to zazwyczaj się używa do mycia zlewu/prysznica. Nalałam tego dość sporo, zostawiłam tak na 10-15 minut, później gąbka taka nieco bardziej chropowata i zeszło. Gar jak nówka. XD[/size]
BŁĄD: Słuchajcie ja ostatnio zajebiście odskrobalam spalony gar łyżką drewnianą [pewnie zajęło to eony! - przyp. redakcja], na przemian z moczeniem w wodzie z płynem do naczyń. W ogóle nie widać tego że mi się zapomniało gaz wyłączyć.[/size]
@NegatywneWibracje pisze i odpowiada jak wyczyścić garnek:
#Protip z dużej gastronomii, żywienia zbiorowego (testowane na duużych garach).
a) zjebaliśmy robotę, bo jesteśmy przećpanymi nieogarami, zatem gar z czarną warstwą naszej głupoty na spodzie;
b) zalewamy wodą, można od razu dodać płyn do mycia naczyń, skoro tacy z nas spryciarze;
c) wstawiamy na mały gaz czy moc, ale ma się zagotować;
d) gotujemy kilka minut, niech se popyrka troszku;*
e) czekamy aż ostygnie na tyle, by móc wjechać w temat jakimś druciakiem a nawet twardszą gąbką;
f) cieszymi się jak zajebiście prosto syf schodzi z dna i zachodzimy w głowę, czemu nie robiliśmy tak od zawsze;
g) voila!
*staramy się w tym podpunkcie znów nie złapać nodda.
Zarzucają mi niektóre osoby, że leniwa ze mnie dupa i nie chce mi się pisać FAQ'ów i innych forumowych gównoopracowań. Zatem proszę moderatora o wydzielenie posta i przypięcie w dziale "zdrowie" lub "Substancje psychoaktywne a człowiek".
Pozdrawiam.
misspill:
2. Jak ważne jest dobranie wlaściwego a fpizdę taniego mopa, by zmotywować się do zmywania?
Jeśli nie znosisz myć podłogi, schylać się przy wiadrze czy wyciskać viledę - masz tu mop (droższy dychę od pepco, a pepco Ci się spierdoli po kilku myciach max) ze spryskiwaczem, jak się parę razy spryska to nawet nie trzeba szmaty moczyć. 4 dychy tyle co na giet palenia można rzucić, bo na viledę stówę to przejebane. Pozdro. Jakby były wąty co do reklamowania to wytnę ksywkę gościa, ale nie róbmy z siebie renegatów
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Jest niedzielny poranek a nie sobotnia noc
Ja na przykład jestem całkiem trzeźwy. Może zerkne w pon czy maja jeszcze mak w pobliskim sklepie.
@misspill a protipy z użyciem kwasku i/lub sody? Te dwie rzeczy przydadzą się każdej pani domu jak i ćpunce na dorobku.
21 marca 2021jacok pisze: Jest niedzielny poranek a nie sobotnia noc
Ja na przykład jestem całkiem trzeźwy. Może zerkne w pon czy maja jeszcze mak w pobliskim sklepie.
@misspill a protipy z użyciem kwasku i/lub sody? Te dwie rzeczy przydadzą się każdej pani domu jak i ćpunce na dorobku.
21 marca 2021jacok pisze: Nie jesteś trzeźwa, prawda ? xD
Do tego psychicznie chora całkowicie wolna i bez opieki.
https://www.youtube.com/watch?v=FY0SnVRrCQ0
Oczywiście naprawiony został cyban (tu użyjcie papierowej taśmy), sklejcie rurę z bonga ułamaną poxipolem ze zwykłą lufą, tak żebyś mógł nadal czyścić i dno, dno poxipolem i taśmą, po czasie taśma puszcza, a zniszczone bongo rozsypało się na części, także są dziury, w związku z czym trzeba dolewać regularnie wody do brytfanny, najlepiej dużą, (nową) gruszką do lewatywy i do bonia. Enjoy!
21 marca 2021jacok pisze: Nie jesteś trzeźwa, prawda ? xD
Ale tytuł wątku mnie zwiódł, nie tego się spodziewałem. W mojej głowie na pierwszym miejscu widziałem ilość i rodzaj substancji, a nie zdjęcie kurwa mopa
1. baklofen, 250mg, jesteś tak elastyczny że spływasz w szczelinę pomiędzy łóżkiem a ścianą aby wydobyć wszystkie blistry thiocodinu które zawieruszyły się tam od czasów gimnazjum.
Plusy:
- doskonały przy sprzątaniu trudno dostępnych miejsc pod szafami czy komodami
Minusy:
- źle się sprawdza na wysokościach
2. klonazepam, dużo. Jeżeli musisz sprzątnąć trupa który leży od tygodnia pod tapczanem. Jeśli zapytają cię na policji o ciało, to możesz z czystym sumieniem powiedzieć że nie wiesz
Plusy:
- jeśli kiedykolwiek zgubiłeś coś na benzo to wiesz dobrze, że nigdy go nie znajdą.
Minusy:
- zastanawiałeś się skąd masz trupa pod tapczanem?
Jak sie naćpasz i masz wene gotujesz dwa wielkie gary różnych zup, potem to wlewasz w plastikowe pudełka do żywności i mrozisz. W dni jak nic Ci sie niechce wpierdalasz zawartość takiego pudełeczka do garnuszka dolewasz troche wrzątku, gotujesz i masz porządny obiadek w 10 minut. Możesz zrobić tak samo z bigosem np, tylko wpierdalasz to na patelnie i odsmarzasz.
24 marca 2021igla83 pisze: @VladTepes Wiem o tym bo tak robię, chodziło mi o sprzątanie.
No następne jest jak wygotować czajnik octem do takiej czystości, że aż rozpierdala czajnik za 20zł i musisz kupić nowy, jakiś fajny, ABY ZAOSZCZĘDZIĆ NA ĆPANIU! Heheheheheheh. Jeszcze tylko dodam, że ten stary działa, ale rozwalił się przycisk i denko I UWAGA... gotuje wodę w nieskończoność, hehe, a my lubimy nieskończoność
23 marca 2021jacok pisze:
1. baklofen, 250mg, jesteś tak elastyczny że spływasz w szczelinę pomiędzy łóżkiem a ścianą aby wydobyć wszystkie blistry thiocodinu które zawieruszyły się tam od czasów gimnazjum.
[...]
2. klonazepam, dużo. Jeżeli musisz sprzątnąć trupa który leży od tygodnia pod tapczanem. Jeśli zapytają cię na policji o ciało, to możesz z czystym sumieniem powiedzieć że nie wiesz
[...]
Miejsce: ba, że łóżko.
Set&Setting: wyborny.
Faza: wyborna 8+/10
2. Było, ale nie zapomniałam się w braniu, pierwszy raz z klonem, (również tylko) 4mg, na kanapie podczas gotowania rosołu. Wyszłam z domu na chwilę do kumpli :-D mówię: rosół leciutko dojdzie, lol. Po drodze zgubiony klucz od domu, obowiązkowo wręcz popijanie taniego wina na melinie z mistrzami chaosu (mialam taki okres, ale nie jestem alkoholiczką, brałam z nimi różne rzeczy, ludzie 40-50 lat, wszyscy rozjebani alko, niektórzy feta alko, jeden fent :-D). Chwila prawdy: DOM -> szukanie klucza, skapnęlam się, że nie ma, pierwszy pomysł jaki się narzucił: pójdę po chłopa. Poszłam po swojego faceta (po chuj? wyważy?), ale pomyliłam domy i krzyczałam długo jego imię pod pewnym jakimś chuj wie jakim domem, potem znalazłam ziomka metalowca (16-letniego
Miejsce: różne miejsca, podróż w czasie po mieście.
Set&Setting: normalny
Plusy i minusy inne bo i doświadczenia na substancjach bywają inne:
BTW:
Trupa pod łóżkiem mam co chwilę, a potem z powrotem na łóżku, bo deski mi się zapadają :-D Sypiam z trupem. Dobry seks.
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/culiacan.jpg)
Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary
Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/sorgorzow.jpg)
Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka
W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/wybory.jpg)
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?
Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.