Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1869 / 189 / 0
02 grudnia 2022Weirdsadgirlshit pisze:
Ja na przykład prawie zawsze ćpam na "czystą chatę", jakoś nie umiem się przekonać do zrobienia się w nieposprzątanym mieszkaniu. Na czas ujebania zostawiam sobie pranie i prasowanie-szybciej mi wtedy idzie, bo prasować nienawidzę. Protipem jest żelazko samo-wyłączające się po danym czasie, coby mieszkania nie spalić (kupione specjalnie na takie okazje).
Post już nieco wiekowy, lecz jakże ponadczasowy. Doskonale mi to przypomina, jak i łezkę w oku wygina, kiedy to pierwsze lata ćpania w domu zawsze były poprzedzone odpowiednim rytuałem segregująco sprzątającym. Zanim przyjebałem do nosa raje, odkurzałem jak bóg przykazał odkurzaczem, a kurze ścierałem ściera szmatką z mikrofibry. Do tego mycie, golenie, kurwa odświętny strój, lepiej niż kiedykolwiek do ludzi ubierałem się do dania ketona po nosie. Pokój lśnił jak i wszystkie znajdujące się w nim blaty, że żadna Geslerowa, czy inna kurwa Lewandowska tudzież Rozenek nie mogła się przypierdolić nic a nic

Ale żeby nie było, lata ćpania swoje zrobiły i z wiekiem już chuja człowieka zaczął obchodzić czy bałagan czy nie, czy porządek czy chuj. Ważne, żeby przypierdolić jak najszybciej. I gitara %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 34 / 4 / 0
po fecie ja się nakręce to i mieszkanie sąsiada bym wysprzątał
  • 2213 / 375 / 0
Są specjalny odmiany marihuany gdzie w opisie jest "dobra do wykonywania prac domowych" (for doing household chores) 😃
  • 1212 / 307 / 12
do cięższych zadań mam swój specjalny proszek który ochoczo używa moja nowa sprzątaczka - jak już dobrze powykręca szmatę to za jednym sprawnym ruchem nie pozostawi na parapecie po sobie nawet żadnych śladów :nos: %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3245 / 615 / 0
Posprzątanie to pikuś, kluczem do sukcesu jest utrzymanie domowego ładu. Ja np wolę dłużej sprzątać z rozmysłem niż szybko błyskawicą aby tylko.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 244 / 81 / 0
Ja jak się naćpałam to nie chciało mi się zazwyczaj kompletnie sprzątać, zawsze sprzątałam wszystko zanim przyjebałam, bo mam coś takiego, że nie jestem w stanie ćpać i usiedzieć w syfie xD
Chociaż ostatnio sobie przyćpałam i wyjątkowo mi się załączyło sprzątanie, całą chatę wysprzątałam :D
  • 1993 / 488 / 0
04 czerwca 2024zaq123edccxz pisze:
po fecie ja się nakręce to i mieszkanie sąsiada bym wysprzątał
Chciałbym mieć takiego sąsiada.
  • 28 / 5 / 0
zmywanie naczyń zawsze było dla mnie największym problemem, na tyle, zdarzało mi się wypierdolić naczynia do śmieci zamiast je czymś zalać i odratować.

nic tak nie wpływa na brudne talerze niż nocny, grudniowy chłód - żadne moczenie, środki chemiczne - po prostu mróz.

nawet najbardziej zasyfione rzeczy po strzaskaniu mrozem bez większego wysiłku idzie wyczyścić zmywakiem.

jakiś czas temu to chyba pisałem, mały update - działa :D
Ja cenię sobie komfort milczenia z wyboru, nie cierpię gdy tę zdolność zabiera mi ogół.
  • 2213 / 375 / 0
Myślałem, że elektryczna zmywarka to obecnie standard, podobnie jak pralka. Myślę, że używana to można kupić nawet za grosze.
  • 2905 / 238 / 0
Elektryczna zmywarka swoje kosztuje, ćpunowi jednak bardziej się opłaca samemu umyć gary niż inwestować w zmywarke.
Jak ktoś pamięta albo ma gdzieś zapisany mój stary nr gg to prośba o PM-kę.
Dawny nick: tur3k
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemyt narkotyków z Peru: 3,5 kg kokainy zabezpieczone przez służby w Warszawie

Funkcjonariusze Zarządu w Kielcach CBŚP wspólnie z funkcjonariuszami z Placówki Straży Granicznej Warszawa — Okęcie przechwycili na warszawskim lotnisku Okęcie ponad 3,5 kilograma kokainy. Śledztwo nadzoruje Prokuratura Rejonowa Warszawa Ochota w Warszawie.

Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Nadchodzą radykalne zmiany

Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Niemcy, które niedawno zalegalizowały częściowo marihuanę, mogą wkrótce stanąć przed rewizją tej ustawy. Choć proces legalizacji przyniósł zmiany, które na początku zostały entuzjastycznie przyjęte, obecnie pojawiają się poważne wątpliwości i głosy krytyki ze strony niektórych polityków. W ostatnich dniach, reprezentanci partii CDU/CSU ogłosili, że będą dążyć do anulowania lub przynajmniej zmiany przepisów dotyczących legalizacji canabis. Co takiego nie spodobało się przeciwnikom tej ustawy? Jakie zmiany mogą nadejść w najbliższej przyszłości?

Robił "przetwory" z marihuany. Zapach czuć było na klatce schodowej

42-latek z Bartoszyc (woj. warmińsko-mazurskie) robił przetwory z marihuany. To nalewka i masło, które trzymał w piwnicy. Natknęli się na nie policjanci, którzy odwiedzili mężczyznę w mieszkaniu.