Pompki oczywiście w międzyczasie. Także wiesz, kwestia co pijesz. Po wódzie passe, leniuch mode_on i relaks.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
nie musisz wtedy ciagle gotowac a zarcie duzo tansze i zdrowsze
w jednym obiedzie 150-200g miesa ok. 100gram wegli, tluszcz/sos, warzywa
lubisz to
Sprzątasz czy nie bo nie będzie narkotyków i zdechniesz w pracy hehe kiedyś to działało teraz nie zawsze.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Wniosek jest taki, że współczesna farmacja nie dorosła jeszcze do tego, żeby rozwiązywać tego typu problemy.
Od tego czasu przestałem lubić amph bo kojarzy mi się ze sprzątaniem.
29 listopada 2022deadmau5 pisze: Tak, tylko pytanie, kto posiada dwie zmywarki. Ale dla fest ćpaków dobrym pomysłem byłoby kupienie robota odkurzającego. Zbawienny przy konkretniejszych zjazdach i zmęczeniu materiału, kiedy się nie chcę.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.