Bulszit, ktory powyzej opisałem, to było jakieś nieporozumienie. To nie był norflura. Nie sugerujcie sie tym postem! Zakupiłem to u.... yyyy, aby was przestrzec... niebieski ludzik?
Wszedłem ostatnio w posiadanie legitnego norflurazepamu i nie było żadnych tych "dziwnych" uboków, a benzodiazepinowo było, ooooj było.
Działa w tle, ale gdy nadejdzie sytuacja stresowa włącza sie i naprawdę moim zdaniem pokazuje że to nie tylko "słabe jak diazepam". Fakt faktem dawkowanie dość wysokie, ale to super benzodiazepina. Bardziej nasenna od rolls-royce'ów (jeśli jesteś wrażliwy na efekty hipnotyczne). To działanie w tle daje już wielką satysfakcję, dobre samopoczucie. Idealne do ludzi, do pra... dobra, nie. hehe.
Już ją sobie nazwałem "Minty" bo czysty proch w ustach sprawia, że miętowy smak klonazepamu 2mg blednie i się kurczy. przy niej
Gorąco polecam.
29 listopada 2020KrwawyJanek69 pisze: Jak kolega wyżej 30 mg oral i pojechali w sam raz.![]()
Mam ochotę się wyspać w końcu.
Opinie mnie bardzo zachęciły jako połączenie diazepamu i alprazolamu.
Po łykaniu małych dawek flubromazepamu nie miałem żadnych bóli, więc zapewne tutaj też nie wystąpią, a raczej się ich nie spodziewam. Mam nadzieję, że ukoi moje nerwy chociaż już dzisiaj wziąłem 100mg odsmt i trochę grzeje. W większych dawkach i częściej nie zamierzam tego walić, więc jeśli jesteś zainteresowany taką opinią później mogę dać update.
Zakupiłem kilka gram w prochu, rozpuszczam w glikolu grama i matematycznie, zaciągam do strzykawki 0,5ml. Czyli 5mg. Działanie czysto sedacyjne, wręcz przymulające. Działania zamyka się w 6godzinach. Ale metabolizuje się o wiele dłużej.
Dlatego dorzucam clonazolam i piwko.
Uzależniłem się od tego, codziennie odmierzana dawka. Bez żadnych euforycznych doznań, jakie osiągam po alprazolamie. Gdy przekroczę 5mg, jestem śnięty, nic mnie nie nakręca.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.