Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 909 / 0
@smileyViking
Moze to i podobne do MXE, ale MXE jest unikatowe.Ach to kontakty z kosmitami, spacer na sniegu o 9 rano.Piekne - stare czasy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 572 / 47 / 0
Znowu sie pojawila i to jest prawdziwe (testowane).
Cena wysoka,wiec nie dla gimbusow,ale jest
  • 8103 / 909 / 0
metoksetamina jest zajebista.Polecam potrzymać pod językiem kolo 15 - 20 minut, później po pic coca cola czy jakimś innym napojem.Odpalić szlug i cieszymy się z dysocjacji a jest na prawde na wysokim poziomie.Z tego co pamiętam to dawka na tripa to 20 mg - 25 mg.
Spoiler:
W wieku lat piętnastu
  • 40 / 3 / 0
Ja kiedyś miałęm 1g. MXE i sporo doświadczenia po DXM. Czytam tak na stronie że max. 250mg. ale czytam opinie o sklepie że średnie, to siup pół gieta na wieczór, no cóż cała noc krzyczenia w głowię myślami jakieś teksty z anime(chyba) a z rana człowiek myśli sobie że już dobrze że tak leżał całą noc na totalnym nie ogarnięciu to teraz już gitara. Niestety noop...
wyjście z łóżka i człapanie na kolanach przy tym srając i żygając pod siebie. No cóż dawkowanie jednak jest ważne, a nawet jak ktoś wziął 75 tab. Acodinu to dawka 0,5 MXE to o wiele za dużo(chyba dla prawie każdego).
  • 698 / 172 / 0
^ O jakich Ty dawkach piszesz? MXE na przeciętnie mocny trip wrzuca się 40-50 mg, a 80-100 to już naprawdę gruba jazda. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić, co by się działo po 0,5 g...
  • 8103 / 909 / 0
Idealna dawka MXE to 30 mg - 40 mg podane pod język.Trzymamy tak kolo 20 minut pod jęzorem a później połykamy to i zapijamy jakimś napojem.
Jak dla mnie MXE bije DXM o głowę.
W wieku lat piętnastu
  • 2104 / 465 / 37
^ to ile w końcu xd? DXM ma jedną przewagę nad MXE - jest 100% legalny i dostępny na każdym rogu. MXE też ma zalety (mniejszy bodyload, łatwiej o hole'a) ale zwykle sebki dilujące ziołem i pixami nie mają jej w swoim asortymencie.
Lubisz koks?
  • 8103 / 909 / 0
@IceN1N3
Spokojna faza, ale tez nie uboga 30 mg - 40 mg.Prawdziwy hardkor, jazda bez trzymanki 65 mg - 80 mg.
W wieku lat piętnastu
  • 698 / 172 / 0
W czasach, kiedy się w to bawiłem, zwykle wrzucałem 45 mg i to już wystarczało na wizytę w innym wymiarze.
  • 1066 / 158 / 0
ja za czasów świetności powalało mnie 50-65 mg byłī podróże astralne, objawienia, mistyczne doświadczenia, połączenia telepatyczne z innymi bytami na serio ciekawe rzeczy,

zabawy z czasem, zwalnianie, przyśpieszanie, zmiana czasoprzestrzeni, no kurde super na serio ;p

Te nowe sorty MXE z darknetów tutaj już bywało różnie żeby było fajnie to dawka była w zależności od vendora 100-150 mg na ten sam efekt co piszę powyżej starego sortu
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.