Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ostatnio kupiłem, od jebanych badziewiaków 5 gram po 45 zł i połowa wylądowała w kiblu . Nie dość ,że słabe to w dodatku niebezpieczne dla życia .Kasa wtopiona i w ogóle na minus .
http://wiki.tripsit.me/images/d/d6/Trip ... oChart.gif
Tyle że ten wykres nie wygląda na wiarygodny, skoro wg. niego alkohol + opiaty to śmiertelny mix. To samo z benzodiazepinami i alkoholem. Z benzodiazepinami (alprazolam, Bromazepam, diazepam, etizolam i diclazepam) miałem i mam doświadczenie dość duże (ale odkąd byłem na detoksie od nich, stosuję je sporadycznie, głównie na objawy somatyczne (takie minimalne pozostałości po nerwicy lękowej). Miksowałem je wiele razy z alkoholem, fenobarbitalem i mnóstwem kodeiny i nie umarłem, nawet nie byłem blisko. Z niektórych powodów nie chcę przerywać kuracji paroksetyną, bo raz próbowałem i nie był to miły okres.
Podsumowując: Aktualnie biorę paroksetynę (20mg na noc), olanzapinę (5mg na noc) i depakinę (500mg na noc). Dodatkowo sporadycznie biorę cloranxen (10mg) i etizolam (różnie). Czy są jakieś przeciwwskazania do brania małych ilości MXE? I tak nie chcę się wystrzeliwać do innego wymiaru, jak to kiedyś robiłem po dużych dawkach DXM. Chciałbym po prostu co jakiś czas wziąć dawkę polepszającą odbiór muzyki.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Dla mnie 3 dni wystarczą by tolerancja spadła w większości, tydzień przerwy optimum. Podejrzewam, że różnie to wygląda u różnych ludzi, no ale tak mam.
Nie wiem czemu ludziska coś ostatnio narzekają na sorty - właśnie teraz chodzą te takie "trzeźwe" sorty, można ładować i ogarniać prawie normalnie. Są one genialne jeżeli chodzi o myślenie i wyobraźnię - bardzo inspirujące, świetnie się myśli o szczegółach i o skomplikowanych problemach - bardzo łatwo uzyskać myślenie "outside the box". Nie ma tego ogłupienia, wręcz przeciwnie - stymuluje do czynu i analizowania spraw.
Ja sam już nie wiem czy to MXE czy nie, ale cokolwiek to jest, to jest idealne
Meksyk nigdy imo nie dorówna wizyjnoscią kaszlodynowi - jakbym chciał mieć świetne wizje to bym zapodał deksiwo ;-)
Obecny sort to fantazja - oby już taki pozostał do końca. Bycie zniszczonym już mi się znudziło, teraz czas na nad-ogar :cheesy:
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.