Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 66 / 1 / 0
Jakoś przez miesiąc niemal codziennie opalam fifke z gałlką mieloną :P i dobrze klepie niemal identycznie jak ganja ;d poza tym faza trzyma krótko bo jakieś 4-6 godzin. W ogóle to przez to oszczędzam sporo kasy ostatnio bo paczka galki mielonej do palenia wystarcza na jakieś 2 tygodnie :D polecam.
znow sam chodziłem tu po parku - sam - pare browarków,spacer,walkman, bębny - DALEKO OD POPART'U...
  • 838 / 7 / 0
Witoj witoj, to może tutaj. Palona gałka? Jeszcze nie próbowałem. Jak nabić fifkę, żeby było dobrze? Jak palić jak? Wchodzi tak samo długo jak jedzona?
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5838 / 1209 / 43
No właśnie napisz coś więcej o tym dziwnym rytuale ;) No chyba że ściemę walisz ...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 66 / 1 / 0
london5 pisze:
No właśnie napisz coś więcej o tym dziwnym rytuale ;) No chyba że ściemę walisz ...
haha sam żeś sciema :P

powaga jaram to jak wlezie i efekt jest taki jak po palonej ganji o ile smak jest intensywnie nieprzyjemny ale ujdzie jeszcze , ja tam wole to niz szlugi:P
znow sam chodziłem tu po parku - sam - pare browarków,spacer,walkman, bębny - DALEKO OD POPART'U...
  • 138 / 6 / 0
kocham_pociagi pisze:
london5 pisze:
haha sam żeś sciema :P

powaga jaram to jak wlezie i efekt jest taki jak po palonej ganji o ile smak jest intensywnie nieprzyjemny ale ujdzie jeszcze , ja tam wole to niz szlugi:P
niech ktoś to potwierdzi, bo śmierdzi mi tu trollingiem :finger:
  • 663 / 13 / 0
Ja paliłem wczoraj, rano i wieczorem. Rano 2 butle sam, wieczorem 4 butle z towarzyszem i jedyne co wystąpiło to lekkie poprawienie humoru jak po buszku mj na jakieś 5-10 minut.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 8 / 0
Ja też mogę potwierdzić: kilka standardowych nabić daje subtelne acz zdecydowanie wyczuwalne efekty na około kwadrans.
Dym jest bardzo tłusty, ciężki i gryzący.
  • 66 / 1 / 0
eee to widac mne tak dlugo trzyma ;/ 15 minut tylko ?
  • 23 / / 0
Heh spróbowałem jak kolega palić.ALe przez faje wodną. Dym wtedy nie jest taki gryzaćy ale owszem ciężkie chmury idą.
Niezła śmiechawa przez godzinke ( na mnie zadziałalo tak długo nie wiem czy wkręta ale chyba nie...)
Aaa i nie plaiłem z kamisa tylko w sklepie z wschodnimi przyprawami zakupiłem gałke w słoiczku była o wiele intnsywniejsza w zapachu niż taka kamisowa. Poza tym to niemoizliwie okropny zapach w buzi.
Ja nie lubie gałki pod każdą formą podania więc zapach w buzi mnie przerażał.
Nie jestem zawiedziony na gałeczce :-D

A i zapaliłem to tak że tytoń do fajki optoczyłem w zmielonej 1 gałce ( jak wiadomo ten tytoń jest taki lepki)
Uwaga! Użytkownik Chemiczek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Witam opracowałem zajebistą mieszanke mianowicie kwiaty kocimiętki (nepeta catarina) i starta ,,cała'' Gałka muszkatołowa w takich samych ilościach jak kocimiętka do tego dodaje troszke tytoniu o ładnym zapachu i troszke mj jak mam, myśle nad dodaniem sałaty jadowitej lub bieluniu albo tego i tego :cheesy: .Po mieszance kwiaty nepeta catarina+Gałka muszkatołowa+troszke mj miałem kozacką w uj wikse:gadałem przez 10min z lustrem i śpiewałem chwilami do niego jak przechodziłem pomiędzy poręczom a ścianą i chciałem się chwycić poręczy lub sciany to widziałem że sie oddalają i stoje w jakimś wielkim korytarzu %-D a jak go przeszłem to znowu było normalnie :-D bardzo lubie palić tą mieszanke:delikatny i zajebisty smak ciężko opisać trzeba spróbować:) mocny i przyjemny zapach.. mocna euforia czasem halucynacje najczęściej słuchowe.. co do czasu działania to przy dobrej mieszance ziół 30min fazy:)jak che mi się palić i niemam mj to moge sobie zrobić tą mieszanke prawie za free,20zł zrobienie 5gram dobrego zioła LEGALNE:) polecam;) ;]
Uwaga! Użytkownik palaczziola nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.