Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
Zjadłem ostatnio niecałe 5g 99% ekstraktu (dawki po 250mg) na przestrzeni kilku dni i nie odnotowałem żadnych efektów.
SESH
  • 1203 / 21 / 0
Dawno tego nie jadłem ale pamiętam, że jednym z pierwszych efektów działania mucuny było podniesione libido ;)
Nic takiego nie zanotowałeś?
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1342 / 48 / 0
Nie, zdecydowanie nie. Ale ja piję gbla, gdzieś żem cholera słyszał, że ma on jakiś wpływ na libido więc może przez to umknęło mi działanie mucuny :*)
SESH
  • 1203 / 21 / 0
No tak, z pewnością %-D giebel mocniejszy afrodyzjak niż mucuna zdecydowanie lol
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1342 / 48 / 0
%-D No, chyba tylko ketony przebijają giebelsa w tej kwestii ;) Więc pewnie jestem po prostu niewrażliwy na takie delikatne zmiany jakie wywołuje Mucuna.
SESH
  • 272 / 6 / 0
Mucuna jest dobra na rozcierkę stymulantów.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 1 / 0
Czy ktoś wie jak prawidłowo spożywać fasolki mucuny? przejrzałem kilkanascie stron goodle a nadal nie wiem, która opcja jest właściwa:

gotować, potem obrać ze skorupki i zjeść zawartość

namoczyć w zimnej w wodzie, obrać ze skorupki i zjeść zawartość

pokruszczyć, gotować, oddcedzić i wypić wywar

????

ktoś już ma jakiś sprawdzony patent?
  • 104 / / 0
po co bawisz się z nasionami jak można kupić ekstrakt-najlepsze są te 40-45%, ale od biedy 99% też może być.
Podniesione libido i więcej energii to jedne z pierwszych efektów. Aaa i nie bierzcie tego na noc bo ciężko zasnąć-lepsze 5-htp.
  • 438 / 3 / 0
Ja po prostu biorę fasolkę i połykam... I działa. Z kolei ekstrakt też miałem i był dla mnie jakiś lipny. Prawdopodobnie popełniam błąd nie myjąc fasolek wcześniej, gdyż chuj wie kto ją wcześniej macał.
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 236 / 11 / 0
Mam ekstrakt 99% i obecnie suplementuję delikatnie, tak po 100-150mg dwa razy dziennie. Ma ktoś sprawdzone info ile mniej więcej czasu można to łykać, żeby sobie nie zrobić kuku z układem dopaminergicznym?
Druga sprawa, czy można tym podbić działanie etylofenidatu (w dawkach do 20mg na bombkę) i jeśli tak, to w jakich konfiguracjach? Interesują mnie historie z życia wzięte ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.