Ty [mention]OdwiertKorzenny[/mention] w narkomańskich też poleciałeś na gruubo %-D . Sorry za OT.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Moj kumpel calego tripa byl w bardzo podobnym stanie do mnie i kolo polnocy stwierdzilismy, ze zaczniemy imprezowac, bo gdybysmy zostali tylko na tych grzybach, to pewnie bysmy stwierdzili, ze czas wracac do domu.
Pierwszego mefa strzelilem ok. 12:30. Bylo go okolo 0,03g (Wczesniej rozdrobnilem sobie w domu 200 do dwoch zwitek i zabralem ze soba, a ogolem caly giet dostalem w dwoch wielkich krysztalach). Wszedl przyjemnie i wszystkie objawy zgrzybienia znikly, albo tylko mi sie tak wydawalo, bo mef, mimo ze niewiele, zadzialal calkiem silnie (chyba 2gi raz w zyciu bawilem sie z ta substancja. Moze 3ci, bo raz kupilem "mefedron" w pewnym znanym klubie w Wawa, ale to bylo do chuja nie podobne i przy okazji nieprzyzwoicie drogie), jak to stymulanty tego typu.
W ciagu nocy pochlonalem w sumie cale 0.2 Mateusza na 5-6 razy. Po pierwszych 100 zjaralem niemocnego bata, co wplynelo baaaaardzo niekorzystnie na przyjemna faze. Zrobilo sie jakos nijak. Gowniana faza, ktorej nikomu nie polecam (co innego feta, po ktojej bardzo lubie sie zjarac).
W ciagu nocy, po lolku wypilem z 2 piwa i wciagnalem reszte mefa i bawilem sie znakomicie. Fajnie sie tanczylo i rozmawialo z dziewczynami.
Mysle ze mefedron jest tak skurwysynsko silny, ze trzeba by bylo sie muchomorem bardzo znarkotyzowac, zeby cokolwiek powiedziec o miksie.
Jeszcze tylko dodam, ze jesli nawet zjadlem za malo muchomora, to juz teraz (kumpel ma podobne zdanie) wiem, ze muchomorowy trip jest po prostu sredni i ciezko mnie bedzie namowic na powtorke.
Muchomor + THC - całe doświadczenie jest silniejsze, intensywniejsze OEV'y / CEV'y, przeciwdziałanie nudnościom/wymiotom, większa zamułka/łatwiej zasnąć.
Muchomor + kofeina - muscymol skutecznie kładzie do spania, kofeina pozwala nieco dłużej pozostać ockniętym i doświadczyć efektów, które moglibyśmy przegapić. Kofeina nie wydaje się skutecznie przeciwdziałać senności, możliwe też że przyjąłem jej za mało (~3 łyżeczki kawy Jacobs Kronung). Musiałbym następnym razem przyjąć jej więcej, w formie kapsułek.
Dziwie się, że Ame ktoś przyjmuje rekreacyjnie. Trzeba być nieźle zdesperowanym aby, za wszelką cenę, odurzać się substancją, która ma dość słaby walor rekreacyjny. Przy niewłaściwym użyciu można też zrobić sobie krzywdę.
co sadzicie tez o microdosingu muchomora podczas brania wyzej wymienionych lekow?
Powód: scalam
Cubensisy - mega medytacyjne połączenie, spokój i wyciszenie amanity z tryptaminowym wykrzywieniem rzeczywistości. Jak dla mnie 1,5-2g cube w zupełności wystarczy.
Konopie - też bardzo przyjemne połączenie, też trochę medytacyjne, bardzo pozytywne nastawienie do świata.
Kratom - po prostu czujesz efekty obu, nie ma synergii ani działania przeciwstawnego.
Kava kava - silne zaburzenia błędnika, lekkie ogłupienie, można wejść na ścianę albo się przewrócić, ogólnie nie polecam.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN
FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”
Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona
Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.
Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach
Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.