Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 58 / 2 / 0
[ external image ]
2-(metyloamino)-1-(tiofen-2-ylo)propanon; β-keto-metiopropamina

Thiothinone znany również jako MTPA. Substancja swieża, pojawiła się niedawno w ofercie kilku polskich sklepów, w sieci bardzo mało informacji. Jest tiofenowym analogiem katynonu. Ponoć badania laboratoryjne wykazują, że ma około 30% jego siły działania.

Link do dyskusji na Bluelight:
http://www.bluelight.ru/vb/threads/6823 ... hiothinone

Surveilled napisał:
Nazwałbym to bk-MPA. Struktura: klik!. Zalecam szczególną ostrożność przy tym związku - dwuwartościowa siarka jest silnym oksydantem i in vivo permanentnie blokuje w wątrobie cytochromy odpowiedzialne za krytyczne dla życia procesy. Ten rodzaj toksyczności narasta wraz z dawką - już przy MPA zawsze staram się minimalizować przyjmowane ilości, a przy bk-MPA jeszcze podwyższone jest dawkowanie. Jeśli ktoś się zbierze do testowania, radzę wyposażyć się w masę antyoksydantów - witamin C i E, oraz N-acetylocysteiny.
Zamówiłem 1g w promocji za 30zł (normalnie 60). Odbiore przesylke w najblizszych dniach i zdam relacje z analizy. Tymczasem zachecam do dzielenia sie informacjami jesli ktos mial juz kontakt z ta substancja badz wyczytal wiecej niz ja (najlepiej dawkowanie, czas dzialania, zagrozenia interakcje oraz wszelkie inne info i spostrzezenia).
  • 992 / 25 / 0
Ja lubię się kłócić, a szczególnie kiedy ostra dyskusja prowadzi do konstruktywnych wniosków. Nie muszę nic dopowiadać, bardzo dobrze się teraz wybroniłeś, pokazałeś że Ci zależy.

Przepraszam też że naskoczyłem, na tym polega dyskusja. Nie w moim celu było poniżenie Ciebie, a zwrócenie uwagi na żarcie takich fikuśnych rc. Lepiej już znaleźć alternatywę w popularnych, oczywiście szkodliwych, ale zbadanych substancjach.

Nie zrażaj się. Nie toleruje głupoty, ale też zależy mi na życiu człowieka.
Każdy się teraz zastanowi czy warto zanim kupi i wepchnie do japy czy innego otworu.
  • 1893 / 179 / 0
U mnie testy pójdą na dniach... Czegoście przyjebali się tak do tego związku, MPA wpierdalałem i waporyzowałem wiele razy bez poważnego uszczerbku na zdrowiu (prócz zwały) - nie czułem aby wątroba dostała wycisk - w sensie jakichś dysfunkcji. Niektórzy lubią podnosić larum nawet jak substancja nie zdążyła jeszcze wejsć na rynek, a praktyka weryfikuje spekulacje - patrzcie jakie fikoły niektórzy odpierdalają w temacie DMARA, i jakoś nikt się nie przekręcił. Tak samo niebiescy odcinali się od brefa który lechitom bardzo smakuje i pierdolą jego domniemaną neurotoksyczność. Na podorędziu suple i ziólka ofkoz, do następnego...
  • 3362 / 349 / 0
Watroba nie boli, nie czujesz ze cos jest nie tak, az pewnego dnia budzisz sie z zoltymi oczami.
  • 1893 / 179 / 0
Wiem, dlatego nie napierdalałem tej siary (MPA) codziennie, raczej grubo ale okazjonalnie. Poza tym sprzątam po imprezie mniszkiem, sylimaryną, do tego jeszcze witaminy+minerały+antyoksydanty. I teraz będzie podobnie, zobaczymy czy substancja warta zachodu.
  • 3362 / 349 / 0
Nie masz zadnej pewnosci ze to sprzatanie choc troche ci pomoze w zwalczaniu lub leczeniu hepato-, neuro-, lub kardiotoksycznosci. Nigdy takie badania na tych zwiazkach nie zostaly, i bardzo prawdopodobne, ze nie zostana wykonane
  • 3206 / 175 / 0
Jadłem MPA kilka razy, nic mi się nie stało. Także dorzucałem. Dawki około 100mg p.r., razem było tego ok. 800mg. Nic mi się nie stało, zauważalnego dla mnie.

Dla testów jeden raz nie zaszkodzi %-D
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2013 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 7 / 0
250 mg zaaplikowane donosowo :
+ lekki speed
+zmiana percepcji, wyostrzenie kolorow lekkie
+ lekko podniesione samopoczucie, troszke wieksza pewwnosc siebie
Szalu nie ma, ale dziala. Gdyby nie podejrzenia dotyczace toksycznosci, bylby to fajny lajtowy stymulant zamiast kawy.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2013 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
200mg przyjete donosowo
-lekkie pobudzenie i lekki speed
-brak efektow ubocznych

10minut pozniej
250mg donosowo

laduje sie 10minut
lekkie pobudzenie
brak skutkow ubocznych

13 sie 2013, 14:08 / scalono - surv

0,6 przerobione stymulacja i boli gowa
  • 1893 / 179 / 0
Postman dostarczył ćpaczkę z samplem 0,7g thiothinonu. Waga uległa zniszczeniu, więc podzieliłem szybko MTPA na cztery kreski, z czego jedną wciągnąłem w dwóch ratach, co 15 min jedna. Powiedzmy że w sumie 170-190mg. W klamie i spływie zupełnie jak MPA.
W tej chwili lekkie orzeźwienie, czujność, nic wielkiego. Oddech i pikawa w normie. Później wleję ćwiartkę w kuper, ale nadziei sobie nie robię.

Aaaa jeszcze najważniejszą kwestia - czy da się to palić? Zjarałem coś około 20mg, zero efektu, dym o plastikowym posmaku, chujowizna, dalej się w wapo nie bawię.

Idę się przejść.
Edit: Spacerek - samopoczucie to samo, ale czuć lekkie podbicie fizyczne - fajnie, lekko się idzie.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2013 przez Dersu Uzala, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.