Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Też nic a nic serotoniny nie czułem, RoA - wapo w miksie z MDPHP z jednej żarówki.
PS. Nie zalecam nikomu iniekcji ww dawek ani mixowania owej substancji. Wysokie ryzyko wystapienia komplikacji zdrowotnych a nawet zgonu. Nie do spozycia przez ludzi.
teraz te kurwszy wszystkie nienleglanle....hmmmmm chyvbbba czas zminiec hobby heheheeh
No ale jak już wziąłem to dswkowalem na oko okruszkami.
W sumie nawet było dobrze. Jako, że dziadkowie mają DOM to nie siedziałem i nie waliłem non stop tylko wpadałem jak mi się przypomniało.
I tak w sumie to chyba nawet 100mg przez dzien nie zrobiłem.
Ja wiem wtedy fazę na cmc więc pv-4 jakoś mi specjalnie nie siadło. Było spoko ale bez efektu wow. Był gadaniec, jak coś robiłem to było miło ale nie było to wszystko nachalne.
Z minusów jak dobrze pamiętam to na pewno bardzo odwadnial, susza w gębie kosmiczna.
W sumie to strata tej substancji nie jest jakaś bardzo duża. Stymulant z bardzo niewielkim dawkowaniem. I tyle.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
dyskusja o źródłach w dziale S+ /surv
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.